Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı sınıftasınız?
İkinci diploma mı sizin ki yoksa kardeşim gibi yeni mi gidiyorsunuz?
Dersler nasıl kolay mı zor mu?
Paylaşırsanız çok sevinirim.
Evet daha çok çalışması gerek sanırım.
İnşaallah diğeri gibi bunda da başarılı olur.
Ortaokulu da dışarıdan bitirdi geçen sene.
Daha önce aöf te bölümü varmış,bu sene kaldırılmış.
Keşke kaldırılmasaydı ya daha iyi olurdu.
kelebek napıyorsun gülümmm okul ne zaman başlıyor ben bugün gittim okula stajı sordum 17sinde başlayacakmış sanırım
bu arada hani yönetmelikte üniversite okuyan yada mezun olan diye bir ibare vardıya 5.maddesi üniversiteliler okuyamaz falan deniyorduya onu kaldırmışlar yani yönetmelik normale dönmüş
Canım bu sene 1.sınıfa başlarsa sadece sınavlara gidecekyüzyüze eğitime seneye başlayacak o zamanda çocuğu 6yaşında falan olur birşekilde Rabbim yardım eder sıkma canını..Biri ilkokul 3'e gidecek bu sene.
Diğeri 5 yaşında.Onu da birinci sınıfa göndermeyi düşünüyor.
Tek düşündüğü çözüm bir arkadaşı var,ona bırakabilirim diye düşünüyor.
Her nekadar iki çocukla zor olacaksa da olacak işte bir şekilde.
iyiym canım sen nasılsın. bizim okul sanırım ekim başı. ben daha okula gitmedim. senin staj yerini okulmu buldu
Canım bu sene 1.sınıfa başlarsa sadece sınavlara gidecekyüzyüze eğitime seneye başlayacak o zamanda çocuğu 6yaşında falan olur birşekilde Rabbim yardım eder sıkma canını..
Canım bu sene 1.sınıfa başlarsa sadece sınavlara gidecekyüzyüze eğitime seneye başlayacak o zamanda çocuğu 6yaşında falan olur birşekilde Rabbim yardım eder sıkma canını..
canımm biz seçtik okulda gönderecek inşallah hadi hayırlsııı tempo bizi bekliyor.
gülbebekcim bizim sınıfdakiler de 1. sınıfdı ama hem yüzyüze gördüler hemde diğer derslerin sınavlarına girdiler
Canım lise 4 yıl sürüyor ortaokul mezunları için bu şekilde daha sonra 3yıl daha okuyup bitiryorlar yani 4 yıl okumuş oluyorlar.Ben bu şekilde biliyorum ilk sene uzaktan eğitim alınması gerekiyor.Sizin okuldakilerinde öyle olması lazımgülbebekcim bizim sınıfdakiler de 1. sınıfdı ama hem yüzyüze gördüler hemde diğer derslerin sınavlarına girdiler
Ben 2 ye geçtiğimde eylülden sonra kayıt yenileme yaptırmıştım canım senin kayıtta bir tuhaflık var sanırım yanlış yatırdınOnu halk eğitime bir sor istersen.bişey sorcam sana ya ben bu yıl 2. sınıfa geçtim ya haziranda okul bizden kayıt yenileme aldı. kimisinden aldı kimisinden almadı. ben lise mezunuyum. ama benim eylül ekimde yatırmam gerekiyordu. yani o haziranda kayıt yenileme ortaokul mezunlarına idi sanırım. sen geçen yıl 2 ye geçtiğin sene nasıl yaptın
EVET NADİACIM çocuk gelişimi okuyoruz.Kızlar sız cocukgelısımı mı okuyorsunuz ...
Canım lise 4 yıl sürüyor ortaokul mezunları için bu şekilde daha sonra 3yıl daha okuyup bitiryorlar yani 4 yıl okumuş oluyorlar.Ben bu şekilde biliyorum ilk sene uzaktan eğitim alınması gerekiyor.Sizin okuldakilerinde öyle olması lazım
Ben 2 ye geçtiğimde eylülden sonra kayıt yenileme yaptırmıştım canım senin kayıtta bir tuhaflık var sanırım yanlış yatırdınOnu halk eğitime bir sor istersen.
EVET NADİACIM çocuk gelişimi okuyoruz.
gülbebekkkkkkkkkkk nerdesdin naptın stajın başlamış anlat hadi merak ediyorum haftada kaç gün saat kaçtan kaça kadar ? hepsini anlatsana. bizim okul 26 sında açılcak bekliyorum daha sizinki açıldımı
Canımmmm merhabaa evet stajım başladııı bıcır bıcır 15 tane öğrencimiz varrrİyiki bu bölümü seçmişim diyorum biraz yorucu ama değiyor herşeye etkinliklerde örtmeeennimm olmuşmu örtmenim bitti birtane kaynaştırma öğrencimiz var bir görsen süreklii kafası omzumdaaStaja haftanın 3 günü gidiyorum sabah 7.30dan öğlen 12ye kadar.Bizim ders cumartesi başlıyor yüzyüze eğitime haftanın 1 günü gideceğiz 2 dersimiz kaldı çünküüü hadi darısıda sana ve tüm okuyanlara inşallah...
çok sevindim canım bizde son yıl staj haftanın 3 günü ama sabah 7 den akşam 7 ye kadarmış. sizinki çok iyimiş. ben o yüzden bu yıl staj başlatcam ki seneye devlette yapabileyim diye.bişi sorcam sen bu yıl üniv. sınavına gircekmisin ? aöf okul öncesi kalkdı biliyosun. nasıl hazırlancaksın girceksen dersana falan mı yoksa evdemi ? ÖRGÜN MÜ OKUCAKSIN BEN SENEYE EVDEN ÇALIŞIP ÖRGÜN KAZANMAK İSTİYORUM tasbi olursa. bide senin diğer okul ne oldu ne zaman bitcek kaç yıllıkdı yazsana bana canım hadi bayyy