merhaba arkadaşlar daha önce üniversiteye kaydı olupta üniversiteden ayrılıp bölümünü değiştirmek için açık lise okuyan veya mezun olan varmı aranızda ???
Almiraa msj kutun dolu msj atamıyorum sana. Siga ve kelebek sesiniz çıkmıyor siz neler yaptınız?
hu huuuu burdayım ben okul devam ediyor bakalım her şey ii gidiyor şimdiilik kurban bayramı dönüşü sınavlar başlıyor sende durum nasıl canım
Merhaba Gülbebek ben yeni kayıt yaptırdım ama durumumdan şüpheliyim
derse devam ediyorum ama sonun diploma alabilecekmiyim bilmiyorum
mesleki açık öğretim yönetmeliğindeki bir maddeyi danıştay iptal etmiş
o maddede ise üniversiteden ayrılanlar veya üniverteden mezun olanlar lise diploması alabilir diye maddede belirtilmiş ve bu maddeyi danıştay iptal etmiş
belki kayıtlarda tespit edilememiş olsak bile ilerleyen zamnlarda sorun yaşayabilirz
bizim durumumuzda olan ve açık lise diploması almış birisini tanıyormusun
kızlarrrr herkes bırakıp gitti sanırımmm o kadar bilgi paylaştık birbirimize dualar ettik amaaa herkes kaybolduu nedense:44::44:
kelebekcimmm sevindim adına canımmmm başarılarrr sanaaaa
Kız meslek lisesinden alınan açık lise çocuk gelişimi diploması ile halk eğitim merkezinden alınan diploma aynı düzeyde midir?
gülbebek, cevabın için çok teşekkür ederim. Doğru anladıysam halk eğitimin verdiği kurs, 2-3 aylık ve kursiyer belgesi veriliyor. Kız meslek lisesinden aldığımız diplomayla hayalini kurduğumz çocuk gelişimi bölümünü 4 yıl okuyup, hedefimize ulaşmış oluyoruz. Bu arada kız meslek liselerinden de kayıt yapılıyor değil mi sadece halk eğitim merkezi değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?