Açıköğretim laborant ve veteriner sağlık bölümü

ebru4685

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
25
2
Arkadaşlar 7 temmuzda üniversite için tercih yapacağım örgün öğretim yapmak istemiyorum anadolu üni. açıköğretim laborant ve veteriner sağlık bölümünü düşünüyorum okuyan veya mezun olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi merak ettiğim birkaç konu var üniversiteye mail olarak sordum ama cevap gelmedi şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 7 temmuzda üniversite için tercih yapacağım örgün öğretim yapmak istemiyorum anadolu üni. açıköğretim laborant ve veteriner sağlık bölümünü düşünüyorum okuyan veya mezun olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi merak ettiğim birkaç konu var üniversiteye mail olarak sordum ama cevap gelmedi şimdiden teşekkürler.

asrın hatasını yaparsın
berbat bi bölüm
iş alanı yok
dersler komple at inek sıgır
ve dersler türkçe bile değil.
kız kardeşim başlamıştı malesef bırakacak

asrın hatasını yaparsın
berbat bi bölüm
iş alanı yok
dersler komple at inek sıgır
ve dersler türkçe bile değil.
kız kardeşim başlamıştı malesef bırakacak

Konuya açıklık getirdiğin için teşekkür ederim derslerdeki zorluğu biliyorum fakat açıköğretim olarak başka sağlıkla ilgili bir bölüm göremedim :KK43:

Merhabalar,
Evet açıktan bu bölümü okumak oldukça zor ancak örgün okusan bile stajını doğru yerde yaptığın sürece iş imkanın yüksek.
Ben bu bölümü bitirdim.Şuan Laborant olarak çalışıyorum.Sadece zaman ve sabıra ihtiyac var işi öğrenene kadar.Ben onu yapmam bunu yapmam demeyeceksin.Herşeyi en iyi şekilde yapacak ve öğreneceksin.Keyifli bir iş aslında :) ebru4685 ebru4685
Şuan hangi meslektesiniz veya okuyorsunuz?
Bu yazınızın üzerinden baya zaman geçmiş çünkü :)

Merhabalar,
Evet açıktan bu bölümü okumak oldukça zor ancak örgün okusan bile stajını doğru yerde yaptığın sürece iş imkanın yüksek.
Ben bu bölümü bitirdim.Şuan Laborant olarak çalışıyorum.Sadece zaman ve sabıra ihtiyac var işi öğrenene kadar.Ben onu yapmam bunu yapmam demeyeceksin.Herşeyi en iyi şekilde yapacak ve öğreneceksin.Keyifli bir iş aslında :) ebru4685 ebru4685
Şuan hangi meslektesiniz veya okuyorsunuz?
Bu yazınızın üzerinden baya zaman geçmiş çünkü :)
Atanarak mi labaratuarda calisiyorsunuz yoksa ilçe tarim falan mi

Hemşireyim ve açıktan önlisans Laborant ve Veteriner Sağlık bölümü okuyorum Kurumumda laboratuvar yok ve zorunlu staj var. Nasıl yapabileceğim hakkında bilgisi olan var mı?

X