• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretim kayıt yardımmm =(

bub

♫ bub ~ ~ ~
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
125
0
46
İzmir
kızlarr ben şuan üniversite öğrencisiyim fakat açıktanda okumak istiyorum ... sınava girmem gerekiomu ?(ygs yani ) yoksa direk sınavsız başvurabilirmiyim bilgisi olan varmı ? aklım çok karıştı herkes farklı bişey dio ..

Son düzenleme:
Benim bildiğim ün. okuyanların açıköğretin için tekrar sınava girmesine gerek yok
Benim kuzenim lisans ile açığı aynı anda okudu
Sınava girmemişti diye hatırlıyorum

bende öle biliodum ama bu sene değişti dediler korktum açıkçası =( ... bu sene açığa başvurmam gerekio

Şimdi edindiğim bilgilere göre;
İki şekilde oluyormuş
Sınava girmeden okursan açıköğretim harcı normalden biraz daha fazla oluyormuş
Sınavla olan harçlar normal fiyatları oluyormuş
Emin olamasam da sanırım böyle

offf =( :43::43::43: doğru olabilir.. bi kaç kişiden daha duydum ...

:61: ..sabah uyandım bi allah dedim unuttum kesin kayıt zamanını kaçırdım :50: sonra araştırdım kaçırmamışım ... tüm gün araştırdım bu konuyu ..arkadaşlarıma sordum ...bazıları sınava girmen gerekiodu fln dedi tırstım açıkcası ... ablamla araştırdık istanbul üniversitesi'ninde açığı varmış hatta ama istanbulda oluomuş sınavları o yüzden vazgeçtik ... anadoluya düşünmeye başladım tekrardan .. dedim ki en iyisi kk ya yazmak :50: .. bildiğin beynimi bugün boş yerede olsa baya yordum :53: ...

normalde nerde ve ne okuyosun ki açık öğretim için endişelisin ne olacak ben dondurmum ikisi birden zor oluyor

uluslarası ilişkiler okuyorum ... iişletme okucam açıktan .. endişeli olmamam gerekio haklısın ama ben herşeyi kafaya takan biriyimdir =O bugünde böle saçma sapan heycan yaptım işte

bnde merak edıyodumm :18: yaa ardkşlarr okul harcımıda yatırmadım yatırmayıda dusunmuorm ara vermeyı dusunuorm aceba bnde direk acıkogretım yapabılırmıyım ? okuo gozukuyorumdurr dımı

cnm eğer harcını yatırmassan okuyo gözükmessin ...kaydın siliinir bildiğim kadarıyla ...

Ama benim bildiğim sınavlara istediğin yerde girebiliyorsun
En azından Anadolu Üni. öyle
İst. Üni. öyle değil mi?

okul kaydım silinmiyo onu biliyorumda... giremıcem yanii acıkogretime ölemı aceba acıkogretıme bürosuna gdıp konşsam mı :18:

bencede git cnm... bende pazartesi günü gidicem aklımdaki tüm soruları sorucam ... harç yatırma zamanın geçmeden gidip sor

Son düzenleme:
farklı olcak büyük bir ihtimalle çünkü istanbul üniversitesinin ders kitabı bile yok internetten ders verilcek ... ANADolu da öle bişey yok ... istedğin yerde sınava girme şansın var eskişehire gitme zorunluluğu yok yani

Back