açıköğretim kayıt dondurmak sildirmek yardım

asin25

nisamla.blogspot.com
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
3.858
3
358
38
Ankara
selam kızlar bişey sormak ,istiyorum bngecen sene vizelere girdim finalin yani 2.dönem kayıt parasını yatırmadık zamanı geçmiş sonra bn hamile kaldım doğum falan derken okulu unuttuk biz bn şimdi ne yapmalaıyım kaydımı dondurmalımıyım ücret yatırmamı isterlermi yada kaydım silinmişmidir ?

Kaydın silinmemiştir, eğer dondurmak istersen yatırmadığın taksidi isteyebilirler senden...Aöf bürosuna danışabilirsin, bende tam bilemiyorum...

bir sene kayıt yeniletmezsen hakkını dondurmus sayılırsın eger 2. senede yenilemezsen zaten otomatik olarak silinir kaydın

AÖf bÜrosu uzak cnm bıze kızımda kÜÇÜk olduĞu ıÇın fırsat bulup gıdemedım bı tÜrlÜ teŞekkÜr ederm bılglerınz ıÇın en kısa sÜrede gtsem ıı olacak

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Geçen sene ilk dönemi yatırdım, ikinci dönemi yatırmadım. Bu sene de kayıt yenilemedim. Halkla ilişkiler ikinci sınıftayım, yani son senem. Ve sadece birinci sınıftan kalan tek dersim var. Acaba kaydım silinmiş midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…