sağol soruma cevap buldum. açıköğretimden nasıl tercih yapılıyor ? çocuk gelişimi bölümüne klavuzdan baktım da puan yazmıyor ve tercih yaparken sıralamayı nasıl yapmalıyız bigisi olan varsa bilgilendirebilirse mihnet duyarım :)
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunçok istediğin bölümleri sırasıyla yaz .
Amin sizden de ben ilahiyat bitirdim şimdi ev idaresi okuyorum. Bitince sıraya koydum çocuk gelişimi tarih türk dili sosyal hizmetler vs vs devam etmeyi düşünüyorumçok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunçok istediğin bölümleri sırasıyla yaz .
şuanda çalışıyor musunuz peki ?Amin sizden de ben ilahiyat bitirdim şimdi ev idaresi okuyorum. Bitince sıraya koydum çocuk gelişimi tarih türk dili sosyal hizmetler vs vs devam etmeyi düşünüyorum
ben calismiyorum ama ilahiyat bitirip meb'te diyanete calisan arkadaslarim var.şuanda çalışıyor musunuz peki ?
sorularımı yanıtladığınız için teşekkür ederim :)ben calismiyorum ama ilahiyat bitirip meb'te diyanete calisan arkadaslarim var.