saolun arkadaşlar valla hala kayıt yaptırmadım iktisatmı işletmemi aslında işletmeyi okuyan çok kiişi var bende matematik severim ama korkmuyoda değilim okuldan ayrılalı 5 sene olmuş bide ben hazırlık okucam öle geçicem 3. sınıfa bakalım bi yandanda çok hevesliyim zaten evli falanda değilim herlade yapabilirm he arkadaşlar bana destek olun:)tek ders iktisata giriştende dersaneye yazıldım yaparım dimi kızlar???pazartesi kesin olarak kaydımı yaptıryorum bbakalım hayırlısı artık:)
zaten sizleri okudukça hayran oluyorum maşallah diyorum yani bende başarıcam inşallah:)evt iktisada girişten kursa yazıldım en zor o ders dediler bende kitaptan baktım bi onda grafikler falan gerisi ezber gibi geldi bakalım artık gerçi sayısal öğrecisiydim lisede ama tabii bu dersler görmediğim dersler bakalım işte birbirimizi motive ederiz artık burdan motive çok öenemlizemuszemuscanım hayırlısı olsn bu kadr büyütme
en azından bekarsn ben napıyım gecen seneki sınavda dogumdan çıktı 2 hafta sonra sınava gittim hemde sezaryanla dogum yaptım
şuanda 7 aylık kızım var tam vızırdama zamnı ona ragmen çalışıyorum
burda birbirimize yardmcı oluruz
iktisata girşiten mi kursa yazıld canm kolay bi ders genelde ezber aslında ama olsnn
neyse konuşurz burda
saolun arkadaşlar valla hala kayıt yaptırmadım iktisatmı işletmemi aslında işletmeyi okuyan çok kiişi var bende matematik severim ama korkmuyoda değilim okuldan ayrılalı 5 sene olmuş bide ben hazırlık okucam öle geçicem 3. sınıfa bakalım bi yandanda çok hevesliyim zaten evli falanda değilim herlade yapabilirm he arkadaşlar bana destek olun:)tek ders iktisata giriştende dersaneye yazıldım yaparım dimi kızlar???pazartesi kesin olarak kaydımı yaptıryorum bbakalım hayırlısı artık:)
Valla canım benim, 30 yaşındayım. Bir kızım var. Akşamları hep onunla ilgileniyorum dersleriydi kendisiydi. Evliyim ayrıca. Yemekti bulaşıktı temizlikti ütüydü çamaşırdı evdi düzendi eşti derken saatler uçup gidiyor. Üstelik çalışıyorum. Ve iktisattayım :) Geçen sene 12 sene ara verdiğim okuluma, aftan yararlanarak kayıt yaptırdım. 1. sınıfı okudum işte geçen sene, tek matematik dersim kaldı alttan ve 2 ye geçtim. Kursada gitmedim. Düzenli çalıştıktan sonra ve en önemlisi istedikten sonra başarılmayacak şey yok. Buna inan. Bak ara sınavlara 5 aya yakın bir zaman var ama ben her akşam azda olsa çalışmaya başladım derslere. İktisat demişsin, iktisatı banada çok zor dediler hatta kayıt çıkışı hemen orda gaza gelip kayıt olacaktım az daha :) İktisattan geçen arkadaşlarım sadece tanımlara çalışmamı ve ezberlememi söylediler. Bende öyle yaptım. 70 ten aşağı almadım. Ben çok fazla fedakarlık yapıyorum. Evli değilsin, daha kolay olur sanırım senin için. Üstelik 12 sene aran yok. Ben zor anlıyorum valla doğruya doğru :))) Başarırsın canım başarmaman için hiçbir sebep yok bence. Zor deme, zoru başarmak en güzeli...Başarılar...
turkbayragitatatatatammm bende yazıldım bugün çok şükür ölemi bölemi derken artık itisat hazırlık öğrencisiyim inşallah tezelden bitiricezzz
Hayırlı uğurlu olsun :)
Ben dikey geçişle geçtim geçen yıl , bu yıl 3. sınıftayım
Çok kolay değil bence , belki de hem çalışıp hem evli olduğum bir yandan da bebek beklediğim için bana zor gelmiş olabilir :)
Ara sınavlar doğumuma yakın bir tarihte olucak birde bilmiyorum bir yandan doğurup bir yandan işaretleme yaparım heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?