Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde 2010-2011 Kayıt Yenileme

arkadşlar ben geçen sene açıköğretim 2.sınıfa qeçmiştim sadece 1.dönem taksitini yatrdım 2.taksiti yatrmamıştm bu yıl ise tekrr kayıt yenilemek istiyorum yarn son gün ne kadar yatrcam blmiorum şöyle bşi duydum qeçen yıl yatrmadıqım için borcum oluyormuş eski borçlarımı ödemem gerkmiş yani toplam kaç tl ödeyecem oooooof

arkadaşım da sizin gibi geçen sene 1.taksiti yatırmış 2.sini yatırmamış,haliyle kayıt yenilerken 2sini birden alıyorlar.neyse arkadaşım 6 dersten kaldığı için 2 yıl üst üste 400 küsür yatırdı
eğer siz de böyleyseniz aynı miktardır ama 2.sınıfa sorunsuz geçtiyseniz en az 550 tl diye olur diye düşünüyorum.aöf şifrenizi biliyorsanız aöf büro hizmetlerinden t.c'nizi ve şifrenizi girip harç ücretine bakarsanız daha net bilgi alırsınız

yuhh diorum ya yatırmıycam bune sçmalık qeçen yıl sınavlara grmedim qeçn senenin parsını nie isterler anlamam okdar parayı bn nerden buluyum yatrmam bnde napiim ztn aöfden bi halt olmaz nyse tşkler

yuhh diorum ya yatırmıycam bune sçmalık qeçen yıl sınavlara grmedim qeçn senenin parsını nie isterler anlamam okdar parayı bn nerden buluyum yatrmam bnde napiim ztn aöfden bi halt olmaz nyse tşkler

ama isterseniz bankaya gidip öğrenin miktarı ne bileyim yanlış yönlendirmek istemem

Son düzenleme:
kızzzlaaarr öğretmen arıyorum istanbul avr. genel matematik dersi öğretmeni arıyorum o yuh dediğiniz harç paralarım havaya uçuyo bu ders yüzünden no'luuur yardım edin de bi öğretmen bulayım evimde ders vermesi lazım ama cevap bekliyorum 2.sınıfı 3 e atamadım bu ders yüzünden kabusum oldu resmen ya((((((((((((((((((

sınav tarihine kadar gidip bandrolünü alırsın kitapları çok sona bırakma ama tabi ek kitaptan çalışmıyorsan ben her sene o kitapları alıyorum ama sadece ek kitaplardan çalışıyorum ama bandrol işini sınav tarihine kadar uzatma bence çok yoğun oluyo o tarihlerde büro allah yardım etsin hepimize(((((((((

bu cevap için geç kalmışım ama bi daha ki sefere vakıf bank banka matiğe git kartsız işlemle giriş yap tc istiyor sadece okul isimlerinin yanında kodlar var okulunun yanında yazan kodu tuşla sonra o yönlendiriyor işte seni uzatmayım fazla borcun görünüyor orda pc de adobe flash player yoksa aöfden indirdiğin dosyayı görüntüleyemeye bilirsin bu arada. inş. işine yarar yazdıklarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…