- 1 Haziran 2010
- 5.010
- 2.160
- 373
- 36
- Konu Sahibi bulancak28
268 lira bayıldım geldim :84:
işte açıköğretimin işi naparsın
hepimiz aynı dertten muzdaribiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
268 lira bayıldım geldim :84:
arkadşlar ben geçen sene açıköğretim 2.sınıfa qeçmiştim sadece 1.dönem taksitini yatrdım 2.taksiti yatrmamıştm bu yıl ise tekrr kayıt yenilemek istiyorum yarn son gün ne kadar yatrcam blmiorum şöyle bşi duydum qeçen yıl yatrmadıqım için borcum oluyormuş eski borçlarımı ödemem gerkmiş yani toplam kaç tl ödeyecem oooooof
arkadaşım da sizin gibi geçen sene 1.taksiti yatırmış 2.sini yatırmamış,haliyle kayıt yenilerken 2sini birden alıyorlar.neyse arkadaşım 6 dersten kaldığı için 2 yıl üst üste 400 küsür yatırdı
eğer siz de böyleyseniz aynı miktardır ama 2.sınıfa sorunsuz geçtiyseniz en az 550 tl diye olur diye düşünüyorum.aöf şifrenizi biliyorsanız aöf büro hizmetlerinden t.c'nizi ve şifrenizi girip harç ücretine bakarsanız daha net bilgi alırsınız
yuhh diorum ya yatırmıycam bune sçmalık qeçen yıl sınavlara grmedim qeçn senenin parsını nie isterler anlamam okdar parayı bn nerden buluyum yatrmam bnde napiim ztn aöfden bi halt olmaz nyse tşkler
merhaba ben kaydımı yeniledim fakat büroya gidip ne bandrolü yapıştırttım ne de kitaplarımı aldım acelesi olmadığını düşünerekten.Kayıt yenileme tarihleri dışında gidebilir değil mi?
kızlar ben aöfnin 2. taksidini mayıs ayında yatırsam tahminen ne kadar faiz biner bi bilginiz var mı
piolin ennn fazla 10 tl anca gelir.belki o kadar bile gelmez
ben nisan ayında yatırmıştım 3 tl gelmişti geçen sene
Arkadaşlar benim şifrem yok aöf duyurularındaki belgeyide pc de görüntüleyemedim bomboş bir sayfa çıktı bu konuda yardımcı olur musunuz? Allttan 1 dersle 3. sınıfa geçtim bölümüm iktisat,toplam bankaya ne kadar yatırmam lazım?