Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde 2010-2011 Kayıt Yenileme

kitaplarimi yarın nerden alabilrim:97:

vakıfbank'a gidip parayı yatırdıysan büroya gidip bandrol yapıştırıyorlar kimlik kartına sonra da kitaplarını veriyorlar ama sen 1 dersten kalmıştın galiba kitap vermiyorlar.geçen sene bana da vermemişlerdi

ALLAH kurtarsın inşallah.aöf okumak zor ya
benim arkadaşlarım da o bölümü okuyorlar 2 senedir bu sene de kaldılar.matematik,muhasebe,iktisat gibi dersler varsa zor yani
1.sınıfın 2.taksiti fazla yoktur bence 50 tl anca gelmiştir faiz
inşallah bu sene takılmadan geçersin:)
hem çıkmış soruları vardır onlara çalışsan yeter

bugün kaydımı yeniledim.268,75 tl.ödedim
inşallah hayırlısıyla bütünlemelere kalmadan mezun olurum ya

hayırlı olsun canım.amin inş bütsüz mezun olursun.nasılsın?ne durumda çalışmalar?

iyiyim canım nasıl olayım işte.zorla kendimi sıkıp ders çalışıyorum
türk dili ve 2 bölüm dersim bitti ama bir şey sorsan hemen cevaplayamam heralde:26:
çok unutuyorum ya.artık sürekli tekrar edeceğim
işte 5 dersim var onları da okursam bitiyor da ondan sonra da sürekli tekrar edeceğim işte böyle
sen napıyorsun dgs'ye çalışıyor musun?

merhabalar bende bugün kaydımı yenilettim.2 taksidi ödedim büroya hemen gidip bandrol yapıştırtmam gereklimi. çalıştığım için başkasına verme şansım yokmu acaba bilginiz var mı ? sınavlara yakında gidip bandrol yapıştırtabiliriym
yardımcı olursanız sevinirim

bence kayıtlar bitene kadar bandrolü yapıştırtın
yani ben arkadaşlarla gittim.adamlar sormadı nüfüs cüzdanı falan
sadece öğrenci kimliğini aldılar ona göre de kitap verdiler
siz yine de bi deneyin,tanıdığınız birine verin kimlikle dekont'u,artık olmazsa gitmeniz gerekiyor

Verdiklerı kıtaplarda roman gibi oku oku bitmez bence en ıyısı yardımcı kıtaplardan calışmak onlar daha işe yarar durumda diye düşünüyorum

kızlar selam aöf kayıt yenileme açıklamasında 24 aralık son diyor.önce baktığımda 21 aralık son mazaretli kayıt 24 üne kadar son diyordu acaba tarihi 24 üne mi çekmişler.mazeretsiz 24 aralığa kadar yatırabilir miyiz:26:

iyiyim bende canım.dgs için güvender in setini aldım ara sıra soru çözüyorum ama daha bir türlü tam planlı çalışmya başlıyamadım malesef.birde zaten puanlar çok yüksekmiş benim bölümün. ve babam şehir dışına göndermem diyor.ankaradaki puanlarda çok yüksek ve zaten kontenjanlarında da en fazla 5 kişiyi alıyorlarmış.yani ümitsizim

ya sıkma canını belki bu sene iner taban puanlar
olmadı açıköğretim yaparsın yani
başka seçenek yok sanırım

tmm yardımcı olduğunuz için teşk. ederim.
denicem artık şansımı illa gitmem gerekiyorsa bir yolunu bulucam artık

midye tava kimse cevap vermemiş ama ben de bilemiyorum:26:

kayıt yenileme salı gün son unutmayın arkadaşlar

merhaba ben kaydımı yeniledim fakat büroya gidip ne bandrolü yapıştırttım ne de kitaplarımı aldım acelesi olmadığını düşünerekten.Kayıt yenileme tarihleri dışında gidebilir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…