- 1 Haziran 2010
- 5.010
- 2.160
- 373
- 36
- Konu Sahibi bulancak28
-
kitaplarimi yarın nerden alabilrim:97:
merhaba kızlar.ben 3 yıldır 1.sınıfta çakılıp kalmıştım 3 dersle hem de.çok acıbu sene tek sorumlu dersim kaldı ve nihayet 2. sınıfa gecebildim.hem 1.sınıfın 2. dönem parasını ödemedim.hem de 2.yılın 1. dönem parasını ödemedim.sanırım bi 500 gider neyse son senem inşallah bitirsem de kurtulsam kaç yıldır bıktım ya para ödemekten vakıfbanka sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum .var mı aramızda okuyan arkadaşlar acaba ?
hayırlı olsun canım.amin inş bütsüz mezun olursun.nasılsın?ne durumda çalışmalar?
vakıfbank'a gidip parayı yatırdıysan büroya gidip bandrol yapıştırıyorlar kimlik kartına sonra da kitaplarını veriyorlar ama sen 1 dersten kalmıştın galiba kitap vermiyorlar.geçen sene bana da vermemişlerdi
merhabalar bende bugün kaydımı yenilettim.2 taksidi ödedim büroya hemen gidip bandrol yapıştırtmam gereklimi. çalıştığım için başkasına verme şansım yokmu acaba bilginiz var mı ? sınavlara yakında gidip bandrol yapıştırtabiliriym
yardımcı olursanız sevinirim
iyiyim canım nasıl olayım işte.zorla kendimi sıkıp ders çalışıyorum
türk dili ve 2 bölüm dersim bitti ama bir şey sorsan hemen cevaplayamam heralde:26:
çok unutuyorum ya.artık sürekli tekrar edeceğim
işte 5 dersim var onları da okursam bitiyor da ondan sonra da sürekli tekrar edeceğim işte böyle
sen napıyorsun dgs'ye çalışıyor musun?
ya sıkma canını belki bu sene iner taban puanlar
olmadı açıköğretim yaparsın yani
başka seçenek yok sanırım
bence kayıtlar bitene kadar bandrolü yapıştırtın
yani ben arkadaşlarla gittim.adamlar sormadı nüfüs cüzdanı falan
sadece öğrenci kimliğini aldılar ona göre de kitap verdiler
siz yine de bi deneyin,tanıdığınız birine verin kimlikle dekont'u,artık olmazsa gitmeniz gerekiyor
bakalım hayırlısı canım.sanada ii çalışmalar
tmm yardımcı olduğunuz için teşk. ederim.
denicem artık şansımı illa gitmem gerekiyorsa bir yolunu bulucam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?