Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde 2010-2011 Kayıt Yenileme

bulancak28

#freemuslim ✌️
Pro Üye
1 Haziran 2010
5.010
2.160
373
36
Kayıt yenileme bugün başladı.

29 kasım 29 Aralık arasında kaydınızı yeniletmeyi unutmayın

benim harç param 263 tl.miş 1.taksit
2.taksit de böyle olacak sanırım
çok pahallı yaa

aöf'e girmek kolay ama çıkmak zor
hem 48-49 la sınıfta bırakarak bu yolla para kazanıyor

arkdaslar kayıt yenileme nasıl yaplıo ve tek dersin harcı nekadar bilgi verirmisiniz lütfen

şebboy,ben aöf büro hizmetlerine girdim tc kimlik no ve şifrem vardı (kayıt olduğumda verilen şifre) onunla baktım sol tarafta dersler,adres değişikliği,harç paraları falan yazıyor oradan baktım
263 tl ödeyeceğim ben
sen de öyle bakabilirsin,ha şifreni bilmiyorsan vakıfbanka gidip aöf harç paramı ödeyeceğim deyince sana ne kadar ödeyeceğini söylüyorlar zaten:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim şifrem yok aöf duyurularındaki belgeyide pc de görüntüleyemedim bomboş bir sayfa çıktı bu konuda yardımcı olur musunuz? Allttan 1 dersle 3. sınıfa geçtim bölümüm iktisat,toplam bankaya ne kadar yatırmam lazım?

allttan 1 dersle 3. sınıfa geçtim bölümüm iktisat,nette duyurulardan indirdiğim dosyayı görüntüleyemedim yardımcı olur musunuz?Ne kadar bankaya yatırmam lazım

adobe player diye program var onun yüklü olması gerekiyor ondan görüntülenmemiştir.
şifreye gelince aöf'e ilk kayıt olduğumuz zaman internetten alınan çıktıda şifreniz yazıyordur zaten.
ne kadar para yatıracağınızı da vakıfbank'a gidip t.c kimlik numaranızla sorgulatabilirsiniz.öyle olabilir ancak ya da şifrenizle

bende sonunda bugün kaydımı yaptırdım kızlar darısı diğer arkadaşların başına kayıt işi de baya yorucu oluyo sanki bi ton para tuzağı valla Allah yardımcımız olsun kızlar

bende sonunda bugün kaydımı yaptırdım kızlar darısı diğer arkadaşların başına kayıt işi de baya yorucu oluyo sanki bi ton para tuzağı valla Allah yardımcımız olsun kızlar

hayırlı olsun
bakalım ben de haftaya düşünüyorum
evet ya para tuzağı.zaten aöf'e girmek kolay ama çıkmak zor sınırda bırakıyorlar adamı:18:

merhaba kızlar.ben 3 yıldır 1.sınıfta çakılıp kalmıştım 3 dersle hem de.çok acı bu sene tek sorumlu dersim kaldı ve nihayet 2. sınıfa gecebildim.hem 1.sınıfın 2. dönem parasını ödemedim.hem de 2.yılın 1. dönem parasını ödemedim.sanırım bi 500 gider neyse son senem inşallah bitirsem de kurtulsam kaç yıldır bıktım ya para ödemekten vakıfbanka sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum .var mı aramızda okuyan arkadaşlar acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…