Fountain Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2008 3.199 119 163 14 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #41 gaasem .!.: ewet cnmm bu cuma açıklanıcak inşallah geçmişizdir kurtuluruz sıkıntısından Genişletmek için tıkla... inasallah gecerız cogundan bute kalıcak o kesın kacıncı sınıfsın ben 2 alttan mat var yaa((
gaasem .!.: ewet cnmm bu cuma açıklanıcak inşallah geçmişizdir kurtuluruz sıkıntısından Genişletmek için tıkla... inasallah gecerız cogundan bute kalıcak o kesın kacıncı sınıfsın ben 2 alttan mat var yaa((
gaasem Guru Kayıtlı Üye 13 Kasım 2007 305 0 296 36 Niğde 14 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #42 SELİN1 .!.: inasallah gecerız cogundan bute kalıcak o kesın kacıncı sınıfsın ben 2 alttan mat var yaa(( Genişletmek için tıkla... 1. sınıf canım benim muhasebeden korkuyorum bende inşallah geçmişimdir büte kalmak istemiyorum mat kesin bütte de en azından başka ders olmasa kafamçokkarıştı senağlama
SELİN1 .!.: inasallah gecerız cogundan bute kalıcak o kesın kacıncı sınıfsın ben 2 alttan mat var yaa(( Genişletmek için tıkla... 1. sınıf canım benim muhasebeden korkuyorum bende inşallah geçmişimdir büte kalmak istemiyorum mat kesin bütte de en azından başka ders olmasa kafamçokkarıştı senağlama