açıköğretim fakültesi sınavınız nasıl geçti

selam canım iktisada giriş verdim diyorsun hangi kitapalrdan çalıştın canım

ders kıtabı murat tasarı deneyım bu kıtaplar artı e ögrenme bu sekılde gectım sonucları goreyım tamamdır ılk sınavım 67 ıdı yardımcı olabılsem keske soracagın bıseyler olursa sor ))

kızlar 16 net kaç puan yapıyo...42 almam gerekiyor geçmem için,,sanırım büte kalmadım oleyyy

erkek arkadaşım bu sene son sınıf ve 1 tane derse büte kalmış kızlar.yinede çok sevindimmmmm.sonuçta tek derse büte kaldı.peki şöyle bişey varmı : diyelim bütte veremedi.tek ders sınavı falan yapıyolarmı

teşekkür ederim canım ben muhasebe 1.sınıfım..bendede umutun kitapları var..e portalı ben pek kullanamıyorum.. e sınavdan dersi seciyorum cıkan soruları çözüyorum mesela..yanlıs yaptıgım soruların cevaplarını göremiyorum geçmişe ait soruları çözmek için bulamıyorum..

bu yıl kursa gitmek istiyorum...

benim kötüydü çalışmadım çünkü neyse bütlere kaldım

hayır canım tek dersten kalsada gene harc yatırıp gene 1 yılı boşa gidicek en kötü yanıda bıu zaten bendede olmuştu

kızlar işletme 4.sınıf muhasebe denetimi ve mali analizden büte kaldı erkek arkadaşım.bu dersi geçen arkadaşlar varmı aranızda ? nasıl çalıştınız ? ya da bu dersi geçenler nasıl çalıştınız ve geçtiniz ? cevaplarınızı bekliyorum

kızlaaaaaaaaaaaaaar bu sınavlar ne zman açıklanacak bilen varmı ?vereliniortak

bu yeni sistemi ben anlamadım sınavda sorulan soruları kitabımızdan bulabiliyorduk şimdi nerde soru kökü başka yerden alınma seçenekler kitaptan şaşırdım valla okulöncesi öğretmenliği son sınıfım ve 2 dersim var inş hepimiz geçerizde a.ö.f. ye para yatırmak zorunda kalmayız

banada zor geldı acıklansada gorsek ne yapıcaz hangılerı butte beklemekten bıktım valla ayın 19 da dıyolar yanı bu cuma dogru mu acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…