- 6 Ocak 2009
- 1.467
- 3
-
- Konu Sahibi masal perisi
valla haberlerde dinledim birçok yerde de okudum..2010-2011 itibariyle başarı kriterlerini tutturanlar( bu kriterler tam olarak nedir bilemiyorum) açıköğretimden örgün eğitime geçiş yapabilecekler....
:bbo: ya canm bütün yazılanları okumadım ama sorcam yinede...2yıllık üni mezunuyum,açıktan devam etmk istyorum ama intibak için 1 yıl daha okumam lazımmş!doğrumudur acaba?geçenlerde aöf bürosunu arayıp sorduğmda yok dediler,ama bugn de başka bi arkadaşım sormuş ona da var demişler... aydınlatabilr misnz benii?
:bbo: ya canm bütün yazılanları okumadım ama sorcam yinede...2yıllık üni mezunuyum,açıktan devam etmk istyorum ama intibak için 1 yıl daha okumam lazımmş!doğrumudur acaba?geçenlerde aöf bürosunu arayıp sorduğmda yok dediler,ama bugn de başka bi arkadaşım sormuş ona da var demişler... aydınlatabilr misnz benii?
Aöf fak.okulöncesi öğrt. Başarı sırası neden tercih kılavuzunda yazmıyor 2009 yılının başarı sırası ne bilmem gerek lütfen bilginiz varsa paylaşın
ben ihl mezunuyum 288 puan aldım nereleri yazmalıyım sence ve kpss hazırlanıyorum bu sene hangi bölümü tercih etmeliyim sence sözel çıkışlıyım ama sayısalcıyım ben
ben 1.sınıf yerel yönetimler öğrencisiyim..benim sorum şu:
finaller olcak haftaya acaba girmesem bişey olur mu eylülde bütünlemeye girsem sadece..
lütfen kesin bilenler cvp verirse ii olur teşekkürler şimdiden
neden girmıyorsun ki cnm ...belki verebilecegin dersler olur
neyse cvbına gelince evet büt. girebilirsin bir sorun olmaz
cvbın için teşekkürler..:))
eet belkide ama 1.5 aydır işe girdim çalışıyrm ders hiiiç ama hiç çalışmadım hem ondan hemde bu sefer ki okul yerleride uzak onlara gidip bakmamda gerekecek yakında olsaydı yine öle girerdim çünkü geçen seferki okul yerleri yakındı bunu yine saçma sapan yerlere vermişler anlam veremiyrm bu mantığa bizim çevremizdeki okullar okul diil sankii...
sağlık nedeniyle finale giremeyeceğim direk büte girsem olur mu diye soracaktım zaten cevaplanmış , soran arkadaşı da cevaplayan arkadaşı da kocaman öpüyorum çok rahatladım