Açıköğretim bölümleriden sizce hangi bölüm....

aybeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
21
0
86
43
Diğer
turkbayragiBen ygs sınavına giricem bu pazar 2 yıllıkta sınavsız geçiş hakkım var ama ben ygs puanıyla öğrenci alan bölümleri tercih yapabilmek için sınava giriyorum. Tabi alacağım puana bağlı. Eğer puanım düşük gelirse 4 yıllık açıköğretim düşünüyorum..Hangi bölüm olabilir.....

hangi alanlara karşı ilgi duyorsan o bölümü yaz canım , ben edebiyatı çok seviyorum edebiyat okuyorum kolay mı kesinlikle HAYIR , ama seviyorum işte , bunalsamda zorlansamda bırakamıyorum .. tavsiye edermisin dersen ederim edebiyatı seviyorsan tabi osmanlıcayıda :)) (en zor dersimiz ) ezberin iyiyse yaz , ilim yolunu bırakma başarılar dilerim ..

eger sozelcı ısenız mesela kamu yonetımı sayısalcı yada esıt agırlık bana gore dıyorsanız ısletme ıktısat olabılır ama ıstegınız daha onemlı ınanmak basarının yarısı bana gore ben esıt agrılık mezunuydum meslek lısesı alttan mat dersım var hala ugrasıyorum ama bolumumu severek basladım

opuyorumnanaktan Edebiyatı bende çok seviyorum bilginiz için teşekkür ederim...

Eşit ağırlık: Muhasebe Finansman Alanını YGS Puanım iyi gelirse eğer 4 YILLIK Muhasebe Finansal Yönetimi seçmek istiyorum..Derslerimdede gayet başarılıyım gelmesse artık açık öğretimden İşletme ile edebiyat arasında kararsız kaldım..Bilginiz için teşekkürler.. opuyorumnanaktan

bende inşallah edebiyatı seçeceğim ama bu sene tarih bölümünü açarlarsa kesinlikle tarih

arkadaşlarında söylediği gibi sözelinin iyi olmasının dışında edebiyatı sevmen gerek yoksa edebiyat çekilmez:)tarihten bahsetmişsin bende bayılırım tarihe ne yazıkki iş olasılığı çok düşük edebiyat tarihe nazaran çok daha iyi konumda kamu olmasa bile en basitinden bir dershanede 2 tarih hocası varken 6-7 tane edebiyat hocası var:)

fikrimi sorarsan ea bölümleri derim sana bende çeko okuyorum.yükselişe geçecek bir bölüm olarak görülüyor.işletme,pazarlama,kamu yönetimi,iktisat mezunu çok fazla çekoda mezun pek yok kaldıki iş bulma olasılığı daha fazla şansını kamudada değerlendirirsin,özeldede şurdan örnek veriyim;bir işletmede insan kaynaklarına birini alıcak adam artık insan kaynaklarını mezunu almıyor onun yerine iktisat,işletme,kamu yönetimi ve çeko bölümleri tercih ediliyor neden ise daha çok işe yaraması insan kaynaklarını bu bölümdekilerde görüyor artı olarak diğer konulardada donanımlı insanlar:)

tabi seçim senin ama çok iyi araştırmanı tavsiye ederim.bi anlık karar geleceğini etkiliyor ne yazıkki:S

ygs sınavıyla 4 yıllık yazılabiliniyo mu ben lys sınavında yazılabiliyo diye biliyorum

kızlr merhaba açık öğretim edebiyat bölümünü hangi iknci sınavdan sonramı tercih edebilirim lütfen beni bilgelendirin bu konuda

tatlım bu yıl yeni bölümler açılacak demişlerdi o bölümlere de bak ilgi alanına uygunsa onlardan birini de yazabilirsin , aöf başkanı bilgisayarla ilgili bir bölüm açılacağını söylemişti , açıldı mı bilmiyorum , hepsini araştırın hangisi aklınıza yatıyorsa seçin okuyun , bilginin peşini bırakmayın , hepimize kolay gelsin ..

Barajı geçemedim, sınavsız geçiş hakkım var oradan yerleşebiliyorum dimi? AÖF yazmayı düşünüyorum birde. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…