hangi alanlara karşı ilgi duyorsan o bölümü yaz canım , ben edebiyatı çok seviyorum edebiyat okuyorum kolay mı kesinlikle HAYIR , ama seviyorum işte , bunalsamda zorlansamda bırakamıyorum .. tavsiye edermisin dersen ederim edebiyatı seviyorsan tabi osmanlıcayıda :)) (en zor dersimiz ) ezberin iyiyse yaz , ilim yolunu bırakma başarılar dilerim ..
eger sozelcı ısenız mesela kamu yonetımı sayısalcı yada esıt agırlık bana gore dıyorsanız ısletme ıktısat olabılır ama ıstegınız daha onemlı ınanmak basarının yarısı bana gore ben esıt agrılık mezunuydum meslek lısesı alttan mat dersım var hala ugrasıyorum ama bolumumu severek basladım
ygs sınavıyla 4 yıllık yazılabiliniyo mu ben lys sınavında yazılabiliyo diye biliyorum[/QUO
Evet ama meslek lisesi mezunu isen 2 yıllık sınavsız geçiş hakkın var ise 4 yıllık ygs puanı ile öğrenci alan myo şeçebiliyorsun..Tabi kendi alanını seçersen. Birde 140 barajını geçersen 2 yıllık tercih yapabilme şansın var illa 4 yıllık düşünüyorsan lys sınavına girebilmek için 180 puan gerek ve üzeri.....turkbayragi
Barajı geçemedim, sınavsız geçiş hakkım var oradan yerleşebiliyorum dimi? AÖF yazmayı düşünüyorum birde. :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?