Açıköğretim bankacılık ve sigortacılık okuyan arkadaşlar

qiza

minik prensim'canımmm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
1.076
238
323
İzmir
ÖNCELİKLER MERHABA..bankacılık ve sigortacılık bölümü okuyorum.fakat bu işi yapabılmek için o kadar çok sertıfıka ıvır zıvır istıyolar kı keşke hiç okumasamıydım diyorum..off napıcam bılmıyorum

canım benim bölümde bankacılık ve sigortacılıktı fakat bu sene harcı yatıramadığımdan kaldı şimdi bakıcam eğer devam ediyorsa kaydım silinmemişse devam etmek istiyorum 2 yıllığı bitirince kpss sınavına girmek istiyorum başka türlü olmucak en azından memur olmak daha iyi bu arada 2012 için kayıtlar ne zaman başlıyor bi bilgin varmı ?bi de hangi yayınları çalışıosun bana faydası olucak da..

canım ben 2.sınıf oldum.murat yayınlarından hazırlandım.notlarım da gayet yuksek.tavsiye edebılırım.inşallah seneye diplomayı alırsam hemen segem sertıfıkasını almaya çalışıcam.artık bu sertıfıka olmadan çalışma şansımız pek yok.kpss ye lise olarak gırdım 82 aldım.ama henuz yerleşemedım.

açıköğretım kayıtları ekım-kasım cıvarı olması gerekıyor.tekrar netten araştırırsın cnm.bu arada artık kayıtlar sılınmıyor harç yatırılmadığı zaman kayıt donuyor.bu konuda sıkıntı yaşıyacağını sanmam.

bende bu sene mezun oldum
eğer herhangi bir bankanın çağrı merkezinde çalışmayı düşünüyosan bu diploma birebir

arkadaslar bende bankacılık dusunuyorum fakat okudugum kadarıyla 2yıllık acıktan okumak yetmıyo bı bankada calısabılmek ıcın napmam gerekıyor bı belgeden bahsetmısınız o ney nasıl alınıyo anlamdım yardımcı olurmusunz?

canım biraz geç oldu cvb vermem çok teşekkür ederim..bi kaç arkadaşımda murat yayınlarını tavsiye etti bakalım almayı düşünüyorum bende..çok saoll

yardımcı olduğun için teşekkür ederim cnm uzun süre giremediğim için cvb yazamadım kusura bakma..

canım biraz geç oldu cvb vermem çok teşekkür ederim..bi kaç arkadaşımda murat yayınlarını tavsiye etti bakalım almayı düşünüyorum bende..çok saoll

cnm ya bi sorum daha olucak ben bu murat yayınlarına baktım nasıl alsam karar veremedim konu anlatımlı mı yoksa soru çözümlü mü sen hangisinden çalışıodun? bi de egem yayınları var o nasıl biliomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…