Açıköğretim 2.sınıf'ta olanlar !!!!!!

gubu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
38
0
86
İstanbul
KIZLAR AÇIKÖĞRETİM 2.SINIF TA OLANLAR VEYA YENİ GEÇENLER OKUYUN..
GEÇEN SENE Seslial.com, DAN ALDIĞIM TÜM DERSLER VCD SETİNİ SİZE YARI FİYATINA SATABİLİRİM YANINDA YARDIMCI KAYNAK KİTAPLARIM VE MURAT İLKUMUT SORU BANKASINI DA GÖNDEREBİLİRİM. İLGİLENEN OLURSA ÖNCE VERDİĞİM INTERNET SİTESİNİ ARAŞTIRSIN SONRA BURDAN YAZSIN..BEN O CD LERLE BU SENE 3.SINIFA GEÇTİM SADECE O CDLERE ÇALISARAK BEN YARARINI GÖRDÜM SİZDE GÖRÜN.
ELİNDE 3.SINIF CD SETİ OLAN VARSA BENDE ONDAN ALABİLİRİM.

canım ben almak ısterım toplam ne kadar ıstersın net fıyat alabılırmıyım ozele yazarsan sevınrıım.

ya mesaj sayım az dıye özelden yazamadım sana nasıl yapalım söyleyim mi burdan napalım???? ben sadece bu cd lere çalıstım ve 3.sınıfa gectım gercekten çok guzel

sana msn adresını gonderdım canım yalnız ben yalnıs okumusum sımdı fark ettım acıkogretım derken ilk ogretım mı ben acık ilkogretımım.

açıköğretimde 2 yıllık sosyal hizmetler bölümü var.ben 2.sınıfa geçtim alttan iktisat dersim var pazar günü gircem bakalım.2.sınıfın seti yoktur diye söyledim çünkü yeni açılan bir bölüm olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…