evet belki iki ay sonra nedeni bulunacak ama su an sebeb yok.Dengemiz bozuk bizim ama o denge nasil saglanacak bi bilen yok.Beni bu uzuyo aslinda,belirsizlik canimi cok acitio.Rutin hap igne tedavileri sanki ise yaramayacak....Sanki baska bisey var ve ben bilmiorum ona ulasmayi gibi gelio..
Umarim kuzucuklarimiz bize gelecek yakinda....
çoğu insan aynı durumdayız.güçlü olup ayaklarımızı sağlam basmalıyız yere ki.zorluklara göğüs geren güçlü bir toplum ve yeni nesiller oluşturalım.
arkadaslar ben sebebsizdim 13 ay bekledim bir sürü dr gittim catlatma iğnesi oldum yumurta takibi oldum olmadı en son rahim filmi çekindim oda tüplerim açık çktı dr asılama yapalım dedi ama ben beklemek istedim.sonuç:filmi çekindiğim ay hamiş kaldım:sm_cool:
su an 5 haftalık.bu muayene sıralarında hiç ilaç kullanmamıştım yani dr vermiyordu.herseyim normaldi ama 13 ay olmadı şimdi kendi kendime diyorumki ya çok hafif tıkanıklık vardı ilaç o esnada actı yada bu bebişim için vesile oldu yada kendiliğinden oldu...inş sizlerinde en kısa zamanda olacak :lepi:
benimde nedeni bilinmiyor ama ben hamiyle kalabiliyorum ama bebek ölüyor herşey temiz çıktıı dr lar zamanı değil diyorr o zaman ne zamansa gelse artıkk
inşallah canımmm bir labiretteyim sanki elimizden bişey gelmiyorr neden yok sonuçta yokk allah yardımcımız olsunn
gozek canim sen kendinden biraz bahsetsene yani kac yillik evlisin,hamile kalabiliodun sanirim sen.En son hangi asamaya geldin en son tedavinde.
selam canımm 27 yaşındayım 7 yıllık evliyimmm 4 kez hamile kaldım ama karnımda öldü bebeklerr hertürlü test aklına gelebilecek herşey yapıldı hiçbir sorun çıkmadıı şimdide 4 yıldır bebek aspirini ve folik asit kullanıyorum :roflol: