- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 44
- Konu Sahibi Hayatlarrr
Merhabalar, koyu rengi okumuştum ama tam tersi açık renk, (nerdeyse saydam gibi) hamilelik belirtisi olabilir mi?
Kokuda farklı.
Kokuda farklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama dönemindemisiniz ?Merhabalar, koyu rengi okumuştum ama tam tersi açık renk, (nerdeyse saydam gibi) hamilelik belirtisi olabilir mi?
Kokuda farklı.
Ovülasyon yapmadığımdan somut bir gün veremiyorum. Bat 4 Ocak.Yumurtlama dönemindemisiniz ?
Koku farklıysa enfeksiyonda olabilirsiniz dikkat edinOvülasyon yapmadığımdan somut bir gün veremiyorum. Bat 4 Ocak.
Genelde enfeksiyon olurum, bu onun gibi değil, saydamKoku farklıysa enfeksiyonda olabilirsiniz dikkat edin
Enfeksiyonla nasıl ayırt edebilirim bunu?Koku farklıysa enfeksiyonda olabilirsiniz dikkat edin
Enfeksiyon olunca akintiniz süt kesiği gbi gelirEnfeksiyonla nasıl ayırt edebilirim bunu?
Evet fazla su içildiğinde böyle olur fakat ben maalesef su pek içmem, bu yönümü düzeltmem lazım.Fazla su icmissinizdir gebelik belirtisi degildir diye düsünuyorum
Idrar ornegi verin doktora gittiginizde bir bakilsin benceEvet fazla su içildiğinde böyle olur fakat ben maalesef su pek içmem, bu yönümü düzeltmem lazım.
Günde en fazla ki,üç bardak su içince bu saydamlığı anlayamadım doğal olarak.
Merhaba , ben test yaparken hep idrarımın rengine dikkat ederdimMerhabalar, koyu rengi okumuştum ama tam tersi açık renk, (nerdeyse saydam gibi) hamilelik belirtisi olabilir mi?
Kokuda farklı.
O zaman sizin adetiniz su gibiÇok açık sarı sayfama yakın mı oluyor :)