- 20 Ocak 2010
- 45.304
- 153.785
- 43
-
- Konu Sahibi bellezofia
Tamam.Amma da çok donla gezerim banane elalem bakmasın bakanın ayıbı diyen kadın doluymuş buralarbütün savunmalar da aynı ağızdan çıkmış gibi hep basmakalıp ifadeler yok zihniyet yok laiklik medeniyet vs.Mağarana dön müş ilkçağlardaymışız gibi çıplak gezinen bu insanlarken bu lafın bana denmesi de ironik olmuş .Ben de Atatürkçüyüm laiklikten yanayım çağdaş bir insanım ve müslümanım da aynı zamanda çok şükür. nerede nasıl giyineveğimi de bilirim. laiklik demek medeniyet demek iç çamaşırıyla çıkmak midir size göre mesela?benim dediğimle ne alakası var bunların?ne kadar da saçma sapan savunmuşsunuz kendinizi. soyunmaya bahane etmeyin bence .bunu yapan teşhirci işte istediğiniz kadar inkar edin siz. erkekler baksın diye yapıyor zavallıcıklar .erkekler de bakıp bakıp neyse ya.her kötü şeyden de sadece erkek sorumlu değil ayrıca sevgili hanımlar.sapık erkekmiş! ilgi için götünü göbeğini bilmem nereni açıyorsan sen nesin o zaman diye sorarlar adama. sen bütün herşeyini açıyorsan erkek bakıyor diye erkek mi suçlu yani şimdi? gülünç olmayın ya.sen soyunuyorsan bakar da takılır da basit mekanizma dediğiniz gibi. hem zaten bunun için değil mi bunca çaba ? giyinmek başka soyunmak başkadır arkadaşlar siz istediğiniz kadar medeniyet kisvesi altında bunu normalleştirin ben gerçeği söyliyorum benim gibi düşünen kadın da çok üstelik çoğu yüksek öğrenim görmüş bilgili kültürlü insanlar. Ben normal kıyafetlere de demedim ayrıca açık derken. sütyenle donla çıkmış gibi gezenleri kastettim. kış günü dahi götünü göbeğini açana dedim.aradaki farkı bilin bence saldırmadan saçmalamadan önce. "çağdaş ve zeki geçinen" insanlar .ilkçağda değiliz ayrıca kıyafet yokluğu da yaşadığımızı sanmıyorum.
şu karşı çıkan kapalı arkadaşımız için de şunu diyorum sen Kuranı Kerim okuyan insansın di mi? edep yerlerinin örtülmesi gerektiğini biliyor musun acaba? yoksa sen de açıksın da kapalı gibi yapıp duyar mı kastın anlamadım onu da. Allahın emirlerine göre yaşamıyorsan inkar ediyorsan Allahın ayetlerini bence boşuna o kafanı kapama sen dindar görünmek için
Güle güleAmma da çok donla gezerim banane elalem bakmasın bakanın ayıbı diyen kadın doluymuş buralarbütün savunmalar da aynı ağızdan çıkmış gibi hep basmakalıp ifadeler yok zihniyet yok laiklik medeniyet vs.Mağarana dön müş ilkçağlardaymışız gibi çıplak gezinen bu insanlarken bu lafın bana denmesi de ironik olmuş .Ben de Atatürkçüyüm laiklikten yanayım çağdaş bir insanım ve müslümanım da aynı zamanda çok şükür. nerede nasıl giyineveğimi de bilirim. laiklik demek medeniyet demek iç çamaşırıyla çıkmak midir size göre mesela?benim dediğimle ne alakası var bunların?ne kadar da saçma sapan savunmuşsunuz kendinizi. soyunmaya bahane etmeyin bence .bunu yapan teşhirci işte istediğiniz kadar inkar edin siz. erkekler baksın diye yapıyor zavallıcıklar .erkekler de bakıp bakıp neyse ya.her kötü şeyden de sadece erkek sorumlu değil ayrıca sevgili hanımlar.sapık erkekmiş! ilgi için götünü göbeğini bilmem nereni açıyorsan sen nesin o zaman diye sorarlar adama. sen bütün herşeyini açıyorsan erkek bakıyor diye erkek mi suçlu yani şimdi? gülünç olmayın ya.sen soyunuyorsan bakar da takılır da basit mekanizma dediğiniz gibi. hem zaten bunun için değil mi bunca çaba ? giyinmek başka soyunmak başkadır arkadaşlar siz istediğiniz kadar medeniyet kisvesi altında bunu normalleştirin ben gerçeği söyliyorum benim gibi düşünen kadın da çok üstelik çoğu yüksek öğrenim görmüş bilgili kültürlü insanlar. Ben normal kıyafetlere de demedim ayrıca açık derken. sütyenle donla çıkmış gibi gezenleri kastettim. kış günü dahi götünü göbeğini açana dedim.aradaki farkı bilin bence saldırmadan saçmalamadan önce. "çağdaş ve zeki geçinen" insanlar .ilkçağda değiliz ayrıca kıyafet yokluğu da yaşadığımızı sanmıyorum.
şu karşı çıkan kapalı arkadaşımız için de şunu diyorum sen Kuranı Kerim okuyan insansın di mi? edep yerlerinin örtülmesi gerektiğini biliyor musun acaba? yoksa sen de açıksın da kapalı gibi yapıp duyar mı kastın anlamadım onu da. Allahın emirlerine göre yaşamıyorsan inkar ediyorsan Allahın ayetlerini bence boşuna o kafanı kapama sen dindar görünmek için
İkinci üyelik yasak değil mi?Amma da çok donla gezerim banane elalem bakmasın bakanın ayıbı diyen kadın doluymuş buralarbütün savunmalar da aynı ağızdan çıkmış gibi hep basmakalıp ifadeler yok zihniyet yok laiklik medeniyet vs.Mağarana dön müş ilkçağlardaymışız gibi çıplak gezinen bu insanlarken bu lafın bana denmesi de ironik olmuş .Ben de Atatürkçüyüm laiklikten yanayım çağdaş bir insanım ve müslümanım da aynı zamanda çok şükür. nerede nasıl giyineveğimi de bilirim. laiklik demek medeniyet demek iç çamaşırıyla çıkmak midir size göre mesela?benim dediğimle ne alakası var bunların?ne kadar da saçma sapan savunmuşsunuz kendinizi. soyunmaya bahane etmeyin bence .bunu yapan teşhirci işte istediğiniz kadar inkar edin siz. erkekler baksın diye yapıyor zavallıcıklar .erkekler de bakıp bakıp neyse ya.her kötü şeyden de sadece erkek sorumlu değil ayrıca sevgili hanımlar.sapık erkekmiş! ilgi için götünü göbeğini bilmem nereni açıyorsan sen nesin o zaman diye sorarlar adama. sen bütün herşeyini açıyorsan erkek bakıyor diye erkek mi suçlu yani şimdi? gülünç olmayın ya.sen soyunuyorsan bakar da takılır da basit mekanizma dediğiniz gibi. hem zaten bunun için değil mi bunca çaba ? giyinmek başka soyunmak başkadır arkadaşlar siz istediğiniz kadar medeniyet kisvesi altında bunu normalleştirin ben gerçeği söyliyorum benim gibi düşünen kadın da çok üstelik çoğu yüksek öğrenim görmüş bilgili kültürlü insanlar. Ben normal kıyafetlere de demedim ayrıca açık derken. sütyenle donla çıkmış gibi gezenleri kastettim. kış günü dahi götünü göbeğini açana dedim.aradaki farkı bilin bence saldırmadan saçmalamadan önce. "çağdaş ve zeki geçinen" insanlar .ilkçağda değiliz ayrıca kıyafet yokluğu da yaşadığımızı sanmıyorum.
İronikNicke bak cahille sohbeti kestimkeşke bizde kesebilsek ama atılıp atılıp geri geliyorsun bumerang gibi
İşte kendisiyle bile sohbet neden edemediği anlaşılıyor ilk önce mağaradan bi çıkmalı ama çok da zorlamak istemiyorum malum malzeme belliİronikkendiyle sohbeti kesmişse demek
sokaklarda yarı çıplak kadın görmek sizi de rahatsız etmiyor mu?Artık edep kalmamış kadınlar genç kızlar neredeyse soyunacak gibi geziyor ortalıkta.Sosyal medya da böyle kadınlarla dolu ahlak sükut etmiş gibi üstelik müslüman ülkedeyiz. kapanın kara peçeyle gezin diyen yok şimdi hemen saldırmayın. edebiyle giyinmek dediğim çok farklı bir olay.Dikkat çekmek için erkek ilgisi için yaptıkları aşikar ama bu kadarı teşhircilik artık üstüne basitlik.Eskort gibi geziniyorlar ortalıkta ve sadece erkeklere mastürbasyon malzemesi oluyorlar .Böyle kadınlarla erkekler de zaten ciddi ilişkiler yaşamıyor farkındaysanız kullanıp atıyorlar basit olarak görülüyor bu tip kadınlar. tavsiyem olacak böyle olan kadınlara gerçi tabi dinleyen eden yok ahlaktan yoksun olana ne anlatacaksın ama. kendinizi de kız çocuklarınız varsa onları da elaleme meze etmeyin bu kılıklarda gezerek ben kadın olarak böylelerinden utanıyorum
Sizin neden fikriniz var?Amma da çok donla gezerim banane elalem bakmasın bakanın ayıbı diyen kadın doluymuş buralarbütün savunmalar da aynı ağızdan çıkmış gibi hep basmakalıp ifadeler yok zihniyet yok laiklik medeniyet vs.Mağarana dön müş ilkçağlardaymışız gibi çıplak gezinen bu insanlarken bu lafın bana denmesi de ironik olmuş .Ben de Atatürkçüyüm laiklikten yanayım çağdaş bir insanım ve müslümanım da aynı zamanda çok şükür. nerede nasıl giyineveğimi de bilirim. laiklik demek medeniyet demek iç çamaşırıyla çıkmak midir size göre mesela?benim dediğimle ne alakası var bunların?ne kadar da saçma sapan savunmuşsunuz kendinizi. soyunmaya bahane etmeyin bence .bunu yapan teşhirci işte istediğiniz kadar inkar edin siz. erkekler baksın diye yapıyor zavallıcıklar .erkekler de bakıp bakıp neyse ya.her kötü şeyden de sadece erkek sorumlu değil ayrıca sevgili hanımlar.sapık erkekmiş! ilgi için götünü göbeğini bilmem nereni açıyorsan sen nesin o zaman diye sorarlar adama. sen bütün herşeyini açıyorsan erkek bakıyor diye erkek mi suçlu yani şimdi? gülünç olmayın ya.sen soyunuyorsan bakar da takılır da basit mekanizma dediğiniz gibi. hem zaten bunun için değil mi bunca çaba ? giyinmek başka soyunmak başkadır arkadaşlar siz istediğiniz kadar medeniyet kisvesi altında bunu normalleştirin ben gerçeği söyliyorum benim gibi düşünen kadın da çok üstelik çoğu yüksek öğrenim görmüş bilgili kültürlü insanlar. Ben normal kıyafetlere de demedim ayrıca açık derken. sütyenle donla çıkmış gibi gezenleri kastettim. kış günü dahi götünü göbeğini açana dedim.aradaki farkı bilin bence saldırmadan saçmalamadan önce. "çağdaş ve zeki geçinen" insanlar .ilkçağda değiliz ayrıca kıyafet yokluğu da yaşadığımızı sanmıyorum.
Ban yemiyor ki cezalı yazmıyor pasiflestiriyor üyeliğini galibaTamam.
Hadi sana iyi banlanmalar tekrar
Akıllı sanıyor kendini fazlaca.Ban yemiyor ki cezalı yazmıyor pasiflestiriyor üyeliğini galiba
Ezikliğinden anla işte güya gidiyor hop geri geliyorBan yemiyor ki cezalı yazmıyor pasiflestiriyor üyeliğini galiba
Böyle girip iki kelime edip gidince zevk mı alıyor ki üye belli ki erkekAkıllı sanıyor kendini fazlaca.
bellezofia şikayet edilmemiş haliyle konu açtığından ve yazdıklarından haberdar olmadığımız için ceza da almamış, üyeliği iptal de edilmemiş ama cahillesohbetikestimm üyeliğini şikayet etmişler, şikayet edilmesi halinde üyelik iptali yapsa da yönetimce hem ceza verilebilir hem de üyeliği yönetim tarafından iptal edilir, bu işlem sonrası bir üyeliği iptal edip yeniden üyelik alması daha zor.Ban yemiyor ki cezalı yazmıyor pasiflestiriyor üyeliğini galiba