Açık saçık giyinenlere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam.
Hadi sana iyi banlanmalar tekrar

Güle güle

İkinci üyelik yasak değil mi? Mune
Burda siyasi/dini konu açmak, insanların düşüncelerine müdahale etmeye çalışmak , birbriine düşürmeye çalışmak, yasaktır, gidin reelde sesinizi çıkartıp cümle kurabılıyorsanız sesli şekilde kurun. Bi kadın olarak inşallah bu cahillikle çoğalmazsınız çocuk yetıştırmemenızı dılerım.

Meze olamadığın için mi ablacım bu yangın ?
Seni düşünüp mastürbasyon yapan olmadı diye mi ?
Çok mu kısıtlandın sen ? Baban eşin abin vs tarafından ?
Sana ne ya ?
senin gibi kadınlardan utanıyorum. Senin gibi düşünen zihniyetlerden iğreniyoruuum resmen…
had bilmek ne güzel şey halbuki ki ama yok yani…
Ben çoook açık giyinmem ama giyinene de karışmam yadırgamam ya da yargılamam BANA NE çünkü…
SANA NE ?
Sana mı sordu ?
Sen mi aldın ?
Senin mi vücudun ? Senin mi kararın ?
Pardon da hadsizsin…

Sizin neden fikriniz var?

Allahım sana geliyorum kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o mesele heves edipde ulasamadigin yere anca leke atanlar o kadar çok namus bekçileri dolmuş ki o kadar namuslu olmuşlar ki a kişisinin b kişisinin gotunun göbeğinin açık gezmesine takılmış hayırdır ya sende ki bu namuslululuk davası nedir anlamadım yaw SANANE SANANE kendini neden bu kadar yipratiyorsun mileltin giyiminden çıplak gezmesinden namusundan o öyle giyinirse erkekler bakar mis bakamaz ben o kadar edepli giyinen tesettürlü kadın gördüm ve ona bile bakıp laf atan kendine uckuruna skine sahip çıkamayan şerefsizler olduğu sürece giyim fark etmiyo edep yoksunu olunca bir insan açık kapalı fark etmiyo bir kadının giyimini degistirmek laf söylemek yerine senin ve senin gibilerin kadın ve erkek fark etmiyor sizin zihninizi beyninizi değiştirmek eğitmek lazım keşke kendini böyle birşey için hirpalamak yerine kendi i gelistirsen mesela kendinle ilgilensen kitap okusan kendini gelistirsen gezsen dolassan örnek insan olan normalde böyle şeylerle uğraşır yada hayatına göre birşeyler yaşar ya mesela böyle şeyler yapabilirisn neden bir kadının giyimini bu kadar dert ettin kendine bakma rahatsizsan bakma hayırdır ya merak ettim yoksa SEN KENDİNE Mİ SAHİP CİKAMİYORSUN NEFSİNE ESCİNSEL MİSİN ACEBA ERKEKLER UZERİNE ATİYORSUN..

Ban yemiyor ki cezalı yazmıyor pasiflestiriyor üyeliğini galiba
bellezofia şikayet edilmemiş haliyle konu açtığından ve yazdıklarından haberdar olmadığımız için ceza da almamış, üyeliği iptal de edilmemiş ama cahillesohbetikestimm üyeliğini şikayet etmişler, şikayet edilmesi halinde üyelik iptali yapsa da yönetimce hem ceza verilebilir hem de üyeliği yönetim tarafından iptal edilir, bu işlem sonrası bir üyeliği iptal edip yeniden üyelik alması daha zor.

Ammaaa sizde bu gibi durumlar gözünüze çarpınca şikayet et butonuna basmalısınız, malum arkamızda gözümüz yok, şikayet raporları olacak ki nerede kim ne yazmış bilgimiz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…