- 15 Kasım 2024
- 1
- -11
- 34
-
- Konu Sahibi bellezofia
Sa_na_ne ?sokaklarda yarı çıplak kadın görmek sizi de rahatsız etmiyor mu?Artık edep kalmamış kadınlar genç kızlar neredeyse soyunacak gibi geziyor ortalıkta.Sosyal medya da böyle kadınlarla dolu ahlak sükut etmiş gibi üstelik müslüman ülkedeyiz. kapanın kara peçeyle gezin diyen yok şimdi hemen saldırmayın. edebiyle giyinmek dediğim çok farklı bir olay.Dikkat çekmek için erkek ilgisi için yaptıkları aşikar ama bu kadarı teşhircilik artık üstüne basitlik.Eskort gibi geziniyorlar ortalıkta ve sadece erkeklere mastürbasyon malzemesi oluyorlar .Böyle kadınlarla erkekler de zaten ciddi ilişkiler yaşamıyor farkındaysanız kullanıp atıyorlar basit olarak görülüyor bu tip kadınlar. tavsiyem olacak böyle olan kadınlara gerçi tabi dinleyen eden yok ahlaktan yoksun olana ne anlatacaksın ama. kendinizi de kız çocuklarınız varsa onları da elaleme meze etmeyin bu kılıklarda gezerek ben kadın olarak böylelerinden utanıyorum
İlk olarak burası Müslüman bir ülke değil. İkincisi de senin fikrinin ne önemi var vasat kadın! Mağarana dön.sokaklarda yarı çıplak kadın görmek sizi de rahatsız etmiyor mu?Artık edep kalmamış kadınlar genç kızlar neredeyse soyunacak gibi geziyor ortalıkta.Sosyal medya da böyle kadınlarla dolu ahlak sükut etmiş gibi üstelik müslüman ülkedeyiz. kapanın kara peçeyle gezin diyen yok şimdi hemen saldırmayın. edebiyle giyinmek dediğim çok farklı bir olay.Dikkat çekmek için erkek ilgisi için yaptıkları aşikar ama bu kadarı teşhircilik artık üstüne basitlik.Eskort gibi geziniyorlar ortalıkta ve sadece erkeklere mastürbasyon malzemesi oluyorlar .Böyle kadınlarla erkekler de zaten ciddi ilişkiler yaşamıyor farkındaysanız kullanıp atıyorlar basit olarak görülüyor bu tip kadınlar. tavsiyem olacak böyle olan kadınlara gerçi tabi dinleyen eden yok ahlaktan yoksun olana ne anlatacaksın ama. kendinizi de kız çocuklarınız varsa onları da elaleme meze etmeyin bu kılıklarda gezerek ben kadın olarak böylelerinden utanıyorum
Size ne insanlarin kiyafetinden? Size mi kaldi kiyafet icin fikir vermek?sokaklarda yarı çıplak kadın görmek sizi de rahatsız etmiyor mu?Artık edep kalmamış kadınlar genç kızlar neredeyse soyunacak gibi geziyor ortalıkta.Sosyal medya da böyle kadınlarla dolu ahlak sükut etmiş gibi üstelik müslüman ülkedeyiz. kapanın kara peçeyle gezin diyen yok şimdi hemen saldırmayın. edebiyle giyinmek dediğim çok farklı bir olay.Dikkat çekmek için erkek ilgisi için yaptıkları aşikar ama bu kadarı teşhircilik artık üstüne basitlik.Eskort gibi geziniyorlar ortalıkta ve sadece erkeklere mastürbasyon malzemesi oluyorlar .Böyle kadınlarla erkekler de zaten ciddi ilişkiler yaşamıyor farkındaysanız kullanıp atıyorlar basit olarak görülüyor bu tip kadınlar. tavsiyem olacak böyle olan kadınlara gerçi tabi dinleyen eden yok ahlaktan yoksun olana ne anlatacaksın ama. kendinizi de kız çocuklarınız varsa onları da elaleme meze etmeyin bu kılıklarda gezerek ben kadın olarak böylelerinden utanıyorum
Ne saçmalıyorsun acaba?sokaklarda yarı çıplak kadın görmek sizi de rahatsız etmiyor mu?Artık edep kalmamış kadınlar genç kızlar neredeyse soyunacak gibi geziyor ortalıkta.Sosyal medya da böyle kadınlarla dolu ahlak sükut etmiş gibi üstelik müslüman ülkedeyiz. kapanın kara peçeyle gezin diyen yok şimdi hemen saldırmayın. edebiyle giyinmek dediğim çok farklı bir olay.Dikkat çekmek için erkek ilgisi için yaptıkları aşikar ama bu kadarı teşhircilik artık üstüne basitlik.Eskort gibi geziniyorlar ortalıkta ve sadece erkeklere mastürbasyon malzemesi oluyorlar .Böyle kadınlarla erkekler de zaten ciddi ilişkiler yaşamıyor farkındaysanız kullanıp atıyorlar basit olarak görülüyor bu tip kadınlar. tavsiyem olacak böyle olan kadınlara gerçi tabi dinleyen eden yok ahlaktan yoksun olana ne anlatacaksın ama. kendinizi de kız çocuklarınız varsa onları da elaleme meze etmeyin bu kılıklarda gezerek ben kadın olarak böylelerinden utanıyorum
Normal üyeliği ile yazamamıştır linç yerim diye kaçmıştır ne olacakBoş beleş bi üye neden geldin neden gittin maksat ortalığı karıştırmak
Linç başlasın aşkolarsokaklarda yarı çıplak kadın görmek sizi de rahatsız etmiyor mu?Artık edep kalmamış kadınlar genç kızlar neredeyse soyunacak gibi geziyor ortalıkta.Sosyal medya da böyle kadınlarla dolu ahlak sükut etmiş gibi üstelik müslüman ülkedeyiz. kapanın kara peçeyle gezin diyen yok şimdi hemen saldırmayın. edebiyle giyinmek dediğim çok farklı bir olay.Dikkat çekmek için erkek ilgisi için yaptıkları aşikar ama bu kadarı teşhircilik artık üstüne basitlik.Eskort gibi geziniyorlar ortalıkta ve sadece erkeklere mastürbasyon malzemesi oluyorlar .Böyle kadınlarla erkekler de zaten ciddi ilişkiler yaşamıyor farkındaysanız kullanıp atıyorlar basit olarak görülüyor bu tip kadınlar. tavsiyem olacak böyle olan kadınlara gerçi tabi dinleyen eden yok ahlaktan yoksun olana ne anlatacaksın ama. kendinizi de kız çocuklarınız varsa onları da elaleme meze etmeyin bu kılıklarda gezerek ben kadın olarak böylelerinden utanıyorum