• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu açık renk salon takımını nasıl dekore etmeliyiz hanımlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bezellem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
66
0
96
Eskişehir
arkadaşlar ev döşeme telaşındayım.genel olarak hep gözüm hem mobilya hemde koltuklar olarak açık renklere gidiyo:) bembeyaz döşeyerek belamı da aramak istemiyorum... nasıl kombinleyebilirim...yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum..

ben yemekodası ve yatak odasını beyazlı aldım. ama koltukta takılıp kaldım.ne renk alacam diye dedigin gibi beyazlı alıpda basıma bela almak istemiyorum. bakalım daha karar veremedim.

arkadaşlar ben yemek odası takımını beyazlı kahveli salon takımımı da sütlü kahve tonlarında koltuk kenarları krem renkli bir takım beğendim. beyaz falan almayın bencede. alan arkadaşlarım bin pişman

ben kararımı verdim.yemek odam siyah beyaz lakeden. cok begenerek aldım. mobilyaarımıda yanlar siyah deri oturma yerleri gümüş gri dayanacagın sırt yastıgı kırmızı. süper bir kombine oldu. gri zaten siyah beyaza cok yakışıyor. kırmızı ilede onu canlandırdım. ona göre halimida siyah kırmızı gri alacam. bir kaçtanede kırmızı aksesuarla işlem tamamdır:)) ama perdede kararsızım. acaba renkli perdemi alsam yoksa düz beyaz perdemi bilemiyorum.şuanonun kararsızlıgı var:))

koltuklarınız krem spor bir takımsa bordo ve siyah birlikteliğini kullanabilirsiniz.mesela kırlentler ve halı bordo olabilir.eğer televizyon üniteside düşünüyosanız siyah olabilir.
krem rengine kahvede çok yakışıyor ama bu amanda tüm evler artık kahve krem.

Back
X