Evet The Beat'imle akıllara yer ettim :) Gittiğim yerde kokumu alan hmmm Nuray gelmiş diyolar :) Buda benim hoşuma gidiyo tabii. Evet şişesi çok güzel çok seviyorum cidden görsel olarakta hoş duruyo. Eşimin 212 vip men şişeyile yan yana süs olarak kouyorum masaya gayet güzel duruyor :))vazgecemiyeceğin parfüm bulmak ne güzel,,seni o kokuyla tanırlar bi kaç tane de şişesi guzel bulundurursun..ee görsellik te şart :))
bazı market parfümleri mtühiş kalıcı dün cecile yeni kokular cıkarmıs..4 çeşit daha şişe renkleri süper kurdela sarmıslar ama kokular asırı sekerliydi biri de jadore tıpkısı idi jadore l absoluı aynısı resmen..azmetmiş cecile :))
yurtdısaında zaten parfümler çok ucuz diye ben bazen rossman tarzı yerlerden aldıklarıma güveniyorum..reklamsız kazanc onlarınki de değişen cok bırsey yok...
orgınal vazgecemiyeceğim koku addict herkes agır dıyor gızlı gızlı sıkıyorum kendım ıcın..onun dısında udv begendım şimdilik..
son olarak farklı hoş bir çikolata ya da karamel kokusu arıyorum..
dun bir kozmetıkten nasıl olsa daimi kullanmıcam diye açık parfüm aldım..güzel şişeleri vardı dolum değil de kırmızı özenli şişeler..
fark etmedim hiç meğer son kullanma tarihi 2010 muş..bas agrısından mıde bulantısından ölüyordum..bunu da aman dıkkat edin dıye yazıyorum..sevgiler :)
bence guzel kokanları var fakat acaba zararlımı öle dıyorlar ya gercı dığerlerıde zararlı fakat bunlar daha cokmu ama kullanma acısından kullanıylıyor ben kullanıyorum bazeniyi marka olan ve güzel kokan parfümler ne yazıkki fiyat olarak oldukça tuzlular..
bazı insanlar açık parfümün orijinal kokulardan hiçbir farkı olmadığını ve fiyatının ucuz olması dolayısıyla oldukça ekonomik olduğunu söylerken
bazıları ise açık parfümdeki kokunun orijinal kokuyla alakası olmadığını veya adi koktuğunu söylüyorlar...
sizin açık parfümlerle ilgili görüşleriniz neler ?
bencede guselll tavsıye ederımmmbence guzel kokanları var fakat acaba zararlımı öle dıyorlar ya gercı dığerlerıde zararlı fakat bunlar daha cokmu ama kullanma acısından kullanıylıyor ben kullanıyorum bazen
evet haklısın cacbukta bıtmıyorrrben ve eşimde açık parfüm kullanıyoruz 50 ml yeterli oluyor...zaten normal de sık parfüm kullanmıyorum...ağır geliyor..
ne kullanıyosun canım sen the beat nasılevet ıyı takıpcısın sen de :)) ama tek kokuda kalmak guzel olmus ))) doğru adidas tropical olan bıle hafıf andırıyor delicious kokusunu..
ya acıktan ıyı tabı en azından temız koku..öksürtmüyor..dün o kadar cecile sıktım sırf hangı kokuları taklit etmıs 2015 ıcın dıye ama ceketımde hala duruyor ve alerjık bırsey yapmadı..
bargello ve dp de tarıhı gecmıs olmuyor evet cok satılıyor yenılenıyor :)
the beat bu arada çok güzel bir koku ama ben ne oldugunu anlayamadıgım ıcın bırakmıstım..genelde degısken kokular sevsem de kalp notasına önem veriyorum..:)) yasemin ve gül sıkarım ama geceleri vanılya ya da seker diye nitelendirmek için..
sen de cogunu bılıyor gıbısın bu forumda okumuştum övgü almıs dıye dun ben cecile gold aldım deo olarak kulanmalık..
hıcbır kokuya benzetemedım ne olabılır kesın o da taklittir dıye aklımda kaldı ))
the beat burda nuray ısımlı bır arkadasımıza yazdıgım mesajdı bu,,sanırım o daha ıyı tarif eder,,ben de kullandım bı sure ama bıraktım..nasıl dersen cok kalıcı cici bir koku...ne kullanıyosun canım sen the beat nasıl
Canımm yeni gördümmne kullanıyosun canım sen the beat nasıl
Canımm yeni gördümm
The Beat benimle bütünleşebilen tek parfümm canımm
Kokusu tatlımsı kremsi yumuşacık sıcacıkk hafif ama kalıcı aynı zamanda etkileyici bir koku
Her parfüm kerkeste aynı etkiyi yaratmıyorr bunu en iyi The Beatimde anladım ben..
Bende beğenip aayy çok güzell bir kokuu buu deyipte alan ama sende koktuğu gibi bizde etkileyici kokmuyor diyerek bırakanıda çook oldu canımMeselaa en son halamlara gitmiştim orda montumu vestiyere astım kuzen markete gitmiş geldiğimde yoktu tabi kapıdan içeri girince kokumu almışşş hiiiiii Nuray gelmiş diyee bi bağırdıı Dedim noluyyooo kuzenimde dedi kii kokunn sinmiş yinee evee miss gibi kokuttun ortalığıı hemen anladım senin geldiğini dedi Bu parfüm bende böyle bir etki yaratıyoo canım genellikle gittiğim çoğu yerde kokumu alan beni tanıyanlar özellikle hemen geldiğimi anlıyorlar
Canımm işte bir fark daha london bende tamamen hanımeli kokuyoo :)ben de bellı bı sure sonra cam ağacı gıbı kokmasa london kullanıcam ama hanımelınden cam agacına gecıverıyobır de soguk bır koku sankı lıght blue gıbı ben sıcak koku sevıyorum
Canımm işte bir fark daha london bende tamamen hanımeli kokuyoo :)
Çok beğeniyorum londonu çok asil bir koku
Light blue da bende bildiğin limon kolonyası kokuyo acımsı bi kokuya dönüştü hiçç sevemedim hiiçç
:) anladım canım oh oh mıs gıbı kokunla gıdıyosun gıttıgın yere ben de lakos klasıkcıyım bakalım denıcem bu kokuyuCanımm yeni gördümm
The Beat benimle bütünleşebilen tek parfümm canımm
Kokusu tatlımsı kremsi yumuşacık sıcacıkk hafif ama kalıcı aynı zamanda etkileyici bir koku
Her parfüm kerkeste aynı etkiyi yaratmıyorr bunu en iyi The Beatimde anladım ben..
Bende beğenip aayy çok güzell bir kokuu buu deyipte alan ama sende koktuğu gibi bizde etkileyici kokmuyor diyerek bırakanıda çook oldu canımMeselaa en son halamlara gitmiştim orda montumu vestiyere astım kuzen markete gitmiş geldiğimde yoktu tabi kapıdan içeri girince kokumu almışşş hiiiiii Nuray gelmiş diyee bi bağırdıı Dedim noluyyooo kuzenimde dedi kii kokunn sinmiş yinee evee miss gibi kokuttun ortalığıı hemen anladım senin geldiğini dedi Bu parfüm bende böyle bir etki yaratıyoo canım genellikle gittiğim çoğu yerde kokumu alan beni tanıyanlar özellikle hemen geldiğimi anlıyorlar
Canımm işte bir fark daha london bende tamamen hanımeli kokuyoo :)
Çok beğeniyorum londonu çok asil bir koku
Light blue da bende bildiğin limon kolonyası kokuyo acımsı bi kokuya dönüştü hiçç sevemedim hiiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?