Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bargello veya dpden ; bvlgari jasmin noir ve noa kullanan var mı?Varsa hangi markayı(bargello mu dp mi) kullandığını ve memnun olup olmadığını söyleyebilir mi?Bu parfümlerin çok beğeneni var ve şu an orjinallerini alacak durumda değilim ve açıklarını almayı düşünüyorum.
Jasmin Noir'i benzetemiyorlar. İğrenç kokuyor açıkları. Mesela Hypnotic Poison'ı da bir türlü tutturamıyor taklitçiler.
Olmuyor.
Ama noa'yı çok iyi yapmış dp. Bir arkadaşım kullanıyor yıllardır. O öyle dedi.
Yoksa benim orijinal ve açık versiyonunu karşılaştırma şansım olmadı.
Orjinal noa kullanıyorum açık parfümlerle uzaktan yakından alakası yok mesela... Sıktığım an sendeki koku orjinal olduğu belli diyolar çok başka kokuyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ediyorum yorumun için.O zaman ben en kısa zamanda dpye bakayım Noa için.
Jasmine Noir'i de dpde veya bargelloda denemek istiyorum.Bakalım sonuçlarını yazarım yine buraya.
Bu arada internetten Jasmine Mon Noir'i sipariş ettim.Fiyatı uygundu.Bu parfüm için de Jasmin Noir'in daha hafifi şeklinde bir ifade kullanıyorlar.İnşallah kokusu güzeldir.
Yorumun için teşekkür ederim.
Noa'nın da Jasmine Noir'in de çok methini duydum ve şöyle kalıcı,geçtiğim yerde izimi bırakacak bir parfüm arıyorum.
Önce açıklarda bir şansımı deneyeyim,beğenirsem paraya kıyıp orjinallerini alabilirim inşallah diye düşünüyorum.
İnternetten de Jasmine Mon Noir'i sipariş ettim.Umarım o da güzel bir kokudur.
Bu arada Noa'nın orjinalini internetten mi aldın?İnternettense eğer hangi siteden aldığını yazabilir misin?
Noa'nın da Jasmine Noir'in de çok methini duydum ve şöyle kalıcı,geçtiğim yerde izimi bırakacak bir parfüm arıyorum.
Önce açıklarda bir şansımı deneyeyim,beğenirsem paraya kıyıp orjinallerini alabilirim inşallah diye düşünüyorum.
Bu arada Noa'nın orjinalini internetten mi aldın?İnternettense eğer hangi siteden aldığını yazabilir misin?
Teşekkür ediyorum yorumun için.O zaman ben en kısa zamanda dpye bakayım Noa için.
Jasmine Noir'i de dpde veya bargelloda denemek istiyorum.Bakalım sonuçlarını yazarım yine buraya.
Bu arada internetten Jasmine Mon Noir'i sipariş ettim.Fiyatı uygundu.Bu parfüm için de Jasmin Noir'in daha hafifi şeklinde bir ifade kullanıyorlar.İnşallah kokusu güzeldir.
arkadaşlar dün watsons ta gezerken Kreasyon Chance diye bir parfümün kokusunu denedim. Chanel chance ile aynı!!! 80 ml olanı 10 tl idi. bence DP den almaktan daha uygun ve sağlıklı.... Türk markası gibi görünüyor Kreasyon, göz atabilirsniz...
http://www.fonkozmetik.com/kreasyon-80ml-kadin.asp
Mon Jasmin Noir'i beğendin mi? Ulaşmıştır eline sanırım. Epey zaman olmuş. :)
iyi marka olan ve güzel kokan parfümler ne yazıkki fiyat olarak oldukça tuzlular..
bazı insanlar açık parfümün orijinal kokulardan hiçbir farkı olmadığını ve fiyatının ucuz olması dolayısıyla oldukça ekonomik olduğunu söylerken
bazıları ise açık parfümdeki kokunun orijinal kokuyla alakası olmadığını veya adi koktuğunu söylüyorlar...
sizin açık parfümlerle ilgili görüşleriniz neler ?