Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yıllardır dp parfumunu kullanıyorum ve cok memnunum hatta arkadaslarım kokumla özdeşletiğimi düşünüyorlar
Önerebileceğin güzel kokular var mı?
ben açık parfüm de kullanıyorum normalini de...
açıktaki tercihim obsession müthiş bi koku...ben çok beğeniyorum güzel tepkiler de almıştım çevremden..
canım bende Bakırköy pazarının başında dükkanlar var küçük orada görmüştüm ama almakta tereddüt ettim oradan mı aldın acaba yerini paylaşır mısın...param olmadığı zaman(öğrenciyim zaten genelde olmuyo) tercih ettiğim parfümlerdir.on numaradır Bakırköy pazarından alıyorm genelde escade avon çakmaları kullandım günlerce kokusunun geçmediğini bilirim.hatta arkadaşım 1 sene önce kazak almıştı aldığı gün üstüne açık parfüm sıkmıştı abartmıyorum 8-9 ay sonra kokladığımda kokusu duruyordu bn gayet memnunum kokuları da muhteşem fiyatı da
dp den alıyorum cok memnunum....
Düşüncemi paylaşmam gerekirse bence açık parfüm yerine gidip avondan bütçeye uygun parfüm almak daha mantıklı.
Yani ne kadar sağlık bakanlığından onaylı olsalarda ben içeriklerine güvenmiyorum ki cildiniz hassassa cok sorunlara yol açabilir.
Wish Of Love, Burberry Classic ve Sexy Graffiti'nin açık parfümlerini kullandım. Wish of love ve burberryden çok memnun kaldım. Sexy grafittiden nefret ettim resmen. Böyle bayık bir şeker kokusu olamaz yahu. O kadar ağır ki... En son geçen yıl vanilya ve çikolatalı açık parfüm aldım. Vanilyalı olan çok hoş, hala kullanırım ara sıra.
Vanilyali olan parfumun adini ogrenebilir miyim ?