kızlarr bugün açık parfüm turu yaptım
ilk göz ağrım olan (ankara) gama iş merkezindeki dadya ya girdim önce. çünkü biliyosunuz burdan da yazmıştım bahçelievlerdeki dadyadan olan şikayetlerimi. gamadaki bayanlar her zaman çok güler yüzlü ve ilgililerdi, şimdiki bayan da öyleydi.
bahçelide deneyip de tiksindiğim ve alakası olmayan parfümleri tekrar burda da denedim ve evet.. eskisi gibi beğendiğim kokulara kavuştum. demekki şubeyle ilgili bir şeymiş bilemiyorum. yalnız bir kaç kokuya aşık oldum onları yazıcam.
-212 sexy (orjinalini bilmiyodum ama buna kesinlikle aşık oldum)
-burberry the beat (çok güzel sıcak bir koku tarçınımsı)
-ck euphoria
bu üçü cidden çok başarılıydı.
gelelim bugünkü david walker hikayeme yerimseniben
gama da bu ikisi yanyana zaten birinden çıkıp diğerine girdim, orda da lacoste touch of pink i ve anne sui-sui dreams i aldım çıktım. ama sonradan lacoste u hiç sevmedim. işlerimi halledip akşam tekrar kızılaya indiğimde gama kapanmıştı. bahçelievler de yolumun üzeri. ordaki şubeyi aradım sizden değiştirsem olur mu diye tabiki olur dediler. gittim ve çok ilgilendiler. ordan 212 sexy yi denedim onlar da çok güzel yapmışlar ikisi aynıydı zaten hemen hemen. 212 sexy ile değiştirdim çıktım ve şimdi elimi bileğimden ayıramıyorum...
sui dreams de çok hoş bir koku tavsiye ederim. vanilyalı çikolatalı pudralı bir koku. ağır değil.
bu parfümlerim bitince dadya dan 212 sexy alıcam bedavasını da... zemuszemus