arkadaşlar açık parfümde bazı parfümleri güzel tutturuyorlar ma bazılarının alakası yok o konuda haklısınız ben mesela lacoste kullanırım d&p den güzel memnunum ama alkol kokusu fazla oluyor tabı açık parfüm nede olsa ben açığım diye bagırıyor hehehebayanssulusmilebargello kullandım canım bence gayet başarılı ve d&p ye göre daha az yağlı.ben bir gloria hastası olarak ve gloria orjinali artık üretilmediği için açığını alıyorum ve genelde ya bargellodan ya da daniel bessiden alıyorum ikisi de kalıcı ve orjinaline çok yakın.
ama bahsettıgın bu bargello markasını her yerde bulabılırmıyız?? d&p yi bnde cok begenmıyorum açıkcası dedıgın gbi fazla yağlıbargello diyorum açıkta başkada birşey demiyorum çok iyi ve çok orjinale yakın d&p gibi yağlı yapış yapış değil.
notaları tutturamıyorlar demişsin ama anlamadım sahte parfümde sadece yarı yarıya alkolle karıştırıyorlar okdr yanı yenı bir parfüm imal eder gibi biraz ondan biraz bndan koyup parfumu astan yapmıyorlarkı =))ben bir bileğime istediğim parfümün orjinalini sıktırdım, diğer bileğime ise dp ye gidip aynı parfümün sahtesini sıktırdım, bir baktım aslında alakaları yok. Ama sahte olanı tek başına koklasan evet bu xxxx parfümü dersin... Ama yanyana gelince alakaları bile yok.
Üstelik sahte olan parfüm kısa bir süre sonra çok kötü kokmaya başladı. Çünkü aslında notaları birebir taklit edemiyorlar ve kullanılan malzeme arasında kalite farkı var. 20 lirayı hemen uçacak ve muhtemelen de basit kokacak bir parfüme vereceğime giderim ayda 10 -15 lira taksitle gerçeğini alırım...Hem de parfüm öyle hemen de bitmiyor.
15 lira nelere verilmiyor ki sorarım?