Açık parfümde bana hangi marka ve koku önerirsiniz ?

escada magnezitm eger baymayan sekerli bir parfüm istiyorum diyorsan kesinlikle ve kesinlikle escada magnetizm öneririm.Cok dikkat cekici bir parfüm kullanan arkadaslar onay vericektir.
diesel loverdose yok eger escadayi kullanan cok ama onun tarzinda yeni bir koku istiyorum dersen ozaman diesel loverdose bir denemelisin bence.

T. mugler angel bu kokunun erkekler tarfindan cok begenildigini biliyorum ama yanik seker kokusu
Chopard wish eger angel cok agir diyorsan wish chopartin biraz daha yumusak hali. Bu iki kokuyu birbirine benzeten coktur.

aklima ilk bunlar geliyor umarim aradigin parfümü bulursun :)

escada magnezitm eger baymayan sekerli bir parfüm istiyorum diyorsan kesinlikle ve kesinlikle escada magnetizm öneririm.Cok dikkat cekici bir parfüm kullanan arkadaslar onay vericektir.
diesel loverdose yok eger escadayi kullanan cok ama onun tarzinda yeni bir koku istiyorum dersen ozaman diesel loverdose bir denemelisin bence.

T. mugler angel bu kokunun erkekler tarfindan cok begenildigini biliyorum ama yanik seker kokusu
Chopard wish eger angel cok agir diyorsan wish chopartin biraz daha yumusak hali. Bu iki kokuyu birbirine benzeten coktur.

aklima ilk bunlar geliyor umarim aradigin parfümü bulursun :)

madem 150 tane almayı falan düşünüyosun o zaman tavsiyeye ihtiyacın yokki.zaten dükkandaki her şeyi alsan yine o kadar etmez.il defa birisinin türkiyeden yurtdışına giderken parfüm almak istediğine rastlıyorum.türkiyeden gidereken alınabilecek en son şeydir herhalde.fiyat farkının fazla olmadığını söylemişssin.
peki netten alışveriş yaparmısın?chaepsmells , strawberry, gibi siteler gayet uygun fiyata verir ürünlerini.türkiyeden alışveriş yaplımıyor artık yasak çünkü.ama amerikaya gidince ordan sipariş verebilirsin.

merhaba, armani si veya lancome la vie est belle tavsiye ediyorum. yaz için victoria secret sexy little things noir de olabilir. en kaliteli açık parfümü arıyorsan kesinlikle ferne parfüm'den almanı öneririm. diğer markaları da denedikten sonra kalite farkını anlıycaksın.

D&P parfümlerinden amor amor öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…