• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÇIK PARFÜM

esmeraysem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
865
43
73
ARKADAŞLAR MERHABA BUGUN CEM AÇIK PARFÜMÜNDEN ALDIM SATICI BANA VİCTORIA SECRET IN EN SON ÇIKAN PARFÜMÜNÜ DENEMEMİ SÖYLEDİ YANI BIRE BIR OLDUGUNU VE ALDIM BUNU BENDEN BAŞKA DENEYEN VEYA KULLANAN VAR MI BİLGİ ALMAK İSTİYORUM SİZ NASIL BULUYORSUNUZ EĞER KULLANAN BİLEN VARSA YAZABİLİR Mİ VİCTORIA SECRET EN SON ÇIKAN ÇİÇEK KOKULU OLANINI VERDİ BANA

ARKADAŞLAR MERHABA BUGUN CEM AÇIK PARFÜMÜNDEN ALDIM SATICI BANA VİCTORIA SECRET IN EN SON ÇIKAN PARFÜMÜNÜ DENEMEMİ SÖYLEDİ YANI BIRE BIR OLDUGUNU VE ALDIM BUNU BENDEN BAŞKA DENEYEN VEYA KULLANAN VAR MI BİLGİ ALMAK İSTİYORUM SİZ NASIL BULUYORSUNUZ EĞER KULLANAN BİLEN VARSA YAZABİLİR Mİ VİCTORIA SECRET EN SON ÇIKAN ÇİÇEK KOKULU OLANINI VERDİ BANA
Victoria's Secretin en son çıkan kokusu "Scandalous" ama çiçek kokusu değil. Tatlı, meyveli ve son notalarında çikolatanın yoğun olduğu bir koku.

Victoria's Secretin en son çıkan kokusu "Scandalous" ama çiçek kokusu değil. Tatlı, meyveli ve son notalarında çikolatanın yoğun olduğu bir koku.

Sanırım sen ilgilisin bu konulara ben biraz uzak kaldım tatlı kokuları sevdıgım ıcın bana bunu vermiş olmalı çiçekde dedim ama yani hoş bir koku ne zaman çıktı peki canım acaba biliyorsundur onuda :)

EKİM 2014 DE VIDEOSU VAR PARFUMUN AMA ARALIK 2014 DE DE BAŞKA PARFUM DIYOR SANIRIM SÖYLEDİĞİN EN SON ÇIKANI DEĞİL

Back