• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık parfüm

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
298
Eskişehir
Kızlar sizce bargello mu daha iyi yoksa loris mi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Bir de kış kokusu önerir misiniz bu açık parfümlerde kullanıp beğendiğiniz kalıcı olan bu arada yaşım 17.

canım ben alacagımda dp den alıyorum. 2 tane aldıgım için kokularını da bilmiyorum. onun dısında avon far away tatlı bir kış kokusu. cok da kalıcı. cok az sıkmak yetrli oldugundan birkac ay da degil yani bayagı uzun gidiyor. ve yazda da kullanabilirsin ama cok cok az sıkarsan. onun dışında acık olarak dp den gloria almıştım boyle sıcak bir kışlık koku. bir de buyuk şişeydi 2 hafta kullandım sonra baydı resmen kokusu mu degişti ne oldu bilmiyorum.

Avondan parfüm almak istemiyorum artık. Dp burada hiç görmedim yok sanırım o yüzden lorisle bargelloyu sordum. Bu arada önerim için teşekkürler :)

Fiyat olarak loris, kalite olarak bargello..:ssz:
Sana hangisi uyuyorsa artık..

Alerji olmak istemiyorsanız orjinale yönelin.30 ml lik alın kalıcılığı fazla olur az sıkın ama sağlığınızdan olmayın.Davidof,escada,burberys ve lacoste femme önerebileceklerim.

Alerji olmak istemiyorsanız orjinale yönelin.30 ml lik alın kalıcılığı fazla olur az sıkın ama sağlığınızdan olmayın.Davidof,escada,burberys ve lacoste femme önerebileceklerim.

Ama bazı açık parfümlerde orjinalinden daha kalıcı oluyor bu da bir gerçek..
Hem hangi parfüm olursa olsun tenen değil kıyafete sıkılmalı aslında.. Zira orjinallerde zarar verebilir. :12:

o zaman bargelloyu tercih ediyim şimdi sıra parfüm karar vermede sizce alien ve hpynose nasıl güzel mi ve nasıl kokuyorlar

ya arkdşlar elimde biaçık parfüm şişesi war newsense yazıo kodı 45 bulamıorummmm ysss :( çok hoş bi kokuuu arkdşm almştıı nerden aldı blmiorm onunlada knşmuoruus bilgisi olan warmı

kalıcılıkta bargello fiyatta loris ama sana bargelloyu tavsiye ederim canım ve koku olarak yaşın itibari ile candy.lolita.tommy.amor.tarzı kokuları denemeni öneririm.:16:

D&P beni çok hayal kırıklığına ugrattı bana mı öyle geliyor yoksa bozdu mu D&P ? resmen alkol alıyorum gibi
Bargellodan 208i denedim dün,inanılmaz! orjinalinden farkı yok resmen kalıcılık ve koku olarak bir gramda alkol kokusu kalmadı sıktıktan 1-2 dakika sonra,salı günü inş. tekrar yolum o tarafa düşecek ve alacağım <3

D&P beni çok hayal kırıklığına ugrattı bana mı öyle geliyor yoksa bozdu mu D&P ? resmen alkol alıyorum gibi
Bargellodan 208i denedim dün,inanılmaz! orjinalinden farkı yok resmen kalıcılık ve koku olarak bir gramda alkol kokusu kalmadı sıktıktan 1-2 dakika sonra,salı günü inş. tekrar yolum o tarafa düşecek ve alacağım <3

kesinlikle bozuldu. hatta ben iade bile yaptım, tabi para iadesi yok, başka koku aldım. üstelik daha önce aldığım kokularındandı. çok bozuldu d&p çok.

lorise gelince, ha sıkmışsın ha sıkmamışsın:1:

kesinlikle bozuldu. hatta ben iade bile yaptım, tabi para iadesi yok, başka koku aldım. üstelik daha önce aldığım kokularındandı. çok bozuldu d&p çok.

lorise gelince, ha sıkmışsın ha sıkmamışsın:1:

tek benim öyle düşünmediğime sevindim :D bende iade yapayım bari ,gerçi ne alacağım onun yerine hiç bilmiyorum:44:
ben hep light blue alıyordum oradan ,ağır bir parfümde olmadığından alkol kokusu çok bariz buram buram geliyor :/
senelerdir alırdım d&p den oysa ,şüpheye düşmüştüm artık hep böyle miydi bu diye
açıkçası fiyatları da çok fazla bence açık parfüm için ,birde kendi şişemi götürüp doldurtuyorum yine de 25ten fazla birşey ödemiştim o.o

bargelloyla devam edeceğiz bakalım :p

ben de bargelloyu denemeyi planlıyorum. memnun olan kişi çok. bakalım. en önce alan diğerine haber versin:1:

aldım ben bugün,çok mutluyum çok! :21: hatta sokağın ortasında dayanamadım açtım gene sıktım hihi

ooo hayırlı solun, ayrıca sokakta parfüm sıkmanın hiç bir abes tarafı yok, hep yaparım yahu:1: hangi kokuyu aldın peki, kaç numara

ooo hayırlı solun, ayrıca sokakta parfüm sıkmanın hiç bir abes tarafı yok, hep yaparım yahu:1: hangi kokuyu aldın peki, kaç numara

Ben bugüne kadar çekiniyordum :) 208numara diesel -loverdose aldım. cok uzun zamandır istiyordum . senin var mı aklında karar verdigin? :)
ben karar verdigimi almaya ,baska denememeye zorluyorum kendimi yoksa hep baska birsey aliyorum :D

Ben bugüne kadar çekiniyordum :) 208numara diesel -loverdose aldım. cok uzun zamandır istiyordum . senin var mı aklında karar verdigin? :)
ben karar verdigimi almaya ,baska denememeye zorluyorum kendimi yoksa hep baska birsey aliyorum :D

var aslında bir koku aklımda, flowerbomb varmış, 344 numaraymış. orijinal parfümleri paraya kıyıp almama rağmen, flowerbomb almadım hiç çünkü fiyatı diğerlerinden baya pahalı. mesela diğer parfümlerin 100lüğü atıyorum 200 civarıyken, flowerbomb ın küçük boyu o civarda. onu almayı düşünüyorum.

ben loris te çalışıyorum ve şunun garantisini veriyorum ki kalıcı kullanıp memnun kalmayan müşterim ve aldığım şikayet olmadı bu güne kadar tavsiye ederim... :49:

Bende bargello diyorum 2 parfüm kullandım naomi campbell ve chloe love ama maalesef ikisinden de sonradan sıkıldım :( bana parfüm önerebilecek olan var mıııı:))) ağır odunsu çok şekerli ve çok çiçeksi olmayan ? :))

Back