Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerji olmak istemiyorsanız orjinale yönelin.30 ml lik alın kalıcılığı fazla olur az sıkın ama sağlığınızdan olmayın.Davidof,escada,burberys ve lacoste femme önerebileceklerim.
D&P beni çok hayal kırıklığına ugrattı bana mı öyle geliyor yoksa bozdu mu D&P ? resmen alkol alıyorum gibi
Bargellodan 208i denedim dün,inanılmaz! orjinalinden farkı yok resmen kalıcılık ve koku olarak bir gramda alkol kokusu kalmadı sıktıktan 1-2 dakika sonra,salı günü inş. tekrar yolum o tarafa düşecek ve alacağım <3
kesinlikle bozuldu. hatta ben iade bile yaptım, tabi para iadesi yok, başka koku aldım. üstelik daha önce aldığım kokularındandı. çok bozuldu d&p çok.
lorise gelince, ha sıkmışsın ha sıkmamışsın
ben de bargelloyu denemeyi planlıyorum. memnun olan kişi çok. bakalım. en önce alan diğerine haber versin
aldım ben bugün,çok mutluyum çok! hatta sokağın ortasında dayanamadım açtım gene sıktım hihi
ooo hayırlı solun, ayrıca sokakta parfüm sıkmanın hiç bir abes tarafı yok, hep yaparım yahu hangi kokuyu aldın peki, kaç numara
Ben bugüne kadar çekiniyordum :) 208numara diesel -loverdose aldım. cok uzun zamandır istiyordum . senin var mı aklında karar verdigin? :)
ben karar verdigimi almaya ,baska denememeye zorluyorum kendimi yoksa hep baska birsey aliyorum