• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık parfüm

aldebaran2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
989
22
118
esmerrrleer ya da esmere yakınlarr :) açık parfüm kullananlarınızzz bargello,d&p vs beğendiğiniz, teninizde kalıcı bulduğunuz kokulaaaarr nelerdiiirrr????

Ten rengine göre değil ,ten cinsine göre yakışan parfümler var .Açık parfümde 2 yıldır David Walker'ı tercih ediyorum .Orjinaline en yakını ve kalite olarak da en iyisi onlar gibi şimdilik.Kişisel zevkinizi bilmiyorum :tatlı mı ,baharatlı mı, sabunlu pudralı temizlik kokusu mu ,meyveli mi ,kekremsi mi ,oryantal mi seversiniz , ya da sizin teninize (ten rengine değil)hangisi uygun olur ?Deneye yanıla etrafınızdakiler söyler size aslında .Önerilerime gelince : lancome -tresor in love , kenzo nyx ,kenzo amor , bulgari blue :)

Ten rengine göre değil ,ten cinsine göre yakışan parfümler var .Açık parfümde 2 yıldır David Walker'ı tercih ediyorum .Orjinaline en yakını ve kalite olarak da en iyisi onlar gibi şimdilik.Kişisel zevkinizi bilmiyorum :tatlı mı ,baharatlı mı, sabunlu pudralı temizlik kokusu mu ,meyveli mi ,kekremsi mi ,oryantal mi seversiniz , ya da sizin teninize (ten rengine değil)hangisi uygun olur ?Deneye yanıla etrafınızdakiler söyler size aslında .Önerilerime gelince : lancome -tresor in love , kenzo nyx ,kenzo amor , bulgari blue :)

Esans ben naomi campbell, hot couture, wish, angel, armani night gibi kokuları çok seviyorum.
Özellikle de sıcak, kadife gibi koku arıyorum. Bana david walkerdan alabileceğim bir parfüm önerebilir misin ?
Böyle kadınsı güzel kokular istiyorum. Kış için uygun olabilecek iddialı kokular.

you&me de touch of pink kalıcıydı bende ama o koku kullanmak istemiyorum o yüzden öneri istediiim

Esans ben naomi campbell, hot couture, wish, angel, armani night gibi kokuları çok seviyorum.
Özellikle de sıcak, kadife gibi koku arıyorum. Bana david walkerdan alabileceğim bir parfüm önerebilir misin ?
Böyle kadınsı güzel kokular istiyorum. Kış için uygun olabilecek iddialı kokular.

ah Tryamour ah çalşmadığım yerlerden sormuşsun :0 Son yıllarda artık pudralı ,sabunsu, odunsu kokuların peşinde koştuğmdan orjinali olsun ya da DW den olsun hep bu tür kokuları aldım.Aradıkların David Walker da var mı bilmiyorum ama belki senin de bildiğin bir kaç önerim var.N.Campbell (sanırım kahvesini değil pembe leopar desenlisini kastediyorsun) ,armani ,wish ,angel ,a.night ,hot cuture bana göre az vanilyalı , az şekerli , kekremsi kokular belki biraz da kadife.
1.Guerlain klasik shalimar kokusu(ilk dakikalardaki kokusuna aldırma )
2.Guerlain geçen yıl çıkan yine adı bişey bişey Shalimar olan parfümü .Bana kadifeyi ,kaşmiri çağrıştırmıştı .Kışın almayı düşünüyorumEki Görüntüle 495776
3.Jimmy Choo .Sephora'da satılıyor.2 yıl önce çıkmış .Campbell ,armani night tarzı .Eşantiyon şişeleri alışveriş karşılığı hediye edilmişti.Beğenmiştim.Eki Görüntüle 495778
4.Ralph Laurent -Glamourus 6 yıl önce kullanmıştım.Eki Görüntüle 495781
5.Gucci .Aradığına tam olarak benziyor mu bilmem ama bu parfümü çok seviyorum.Çok iddialı ,çok karakteristik olduğu için az ,belli günlerde kullanıyorum.Orjinaline kıyamadığım için dp den denemiştim.Çok fark var.Dp deki taklidi ağır gelmişti bana ;bir şeyi eksik ya da fazlaydı ,metalik gibydi sankiEki Görüntüle 495782
6.Chopard Cashmere i de 10 yıl önce kullanmuştım.O da kışı ,kaşmiri ,kadifeyi çağrıştırır banaEki Görüntüle 495784
şimdilik bunları paylaşabildim.

ah Tryamour ah çalşmadığım yerlerden sormuşsun :0 Son yıllarda artık pudralı ,sabunsu, odunsu kokuların peşinde koştuğmdan orjinali olsun ya da DW den olsun hep bu tür kokuları aldım.Aradıkların David Walker da var mı bilmiyorum ama belki senin de bildiğin bir kaç önerim var.N.Campbell (sanırım kahvesini değil pembe leopar desenlisini kastediyorsun) ,armani ,wish ,angel ,a.night ,hot cuture bana göre az vanilyalı , az şekerli , kekremsi kokular belki biraz da kadife.
1.Guerlain klasik shalimar kokusu(ilk dakikalardaki kokusuna aldırma )
2.Guerlain geçen yıl çıkan yine adı bişey bişey Shalimar olan parfümü .Bana kadifeyi ,kaşmiri çağrıştırmıştı .Kışın almayı düşünüyorumEki Görüntüle 495776
3.Jimmy Choo .Sephora'da satılıyor.2 yıl önce çıkmış .Campbell ,armani night tarzı .Eşantiyon şişeleri alışveriş karşılığı hediye edilmişti.Beğenmiştim.Eki Görüntüle 495778
4.Ralph Laurent -Glamourus 6 yıl önce kullanmıştım.Eki Görüntüle 495781
5.Gucci .Aradığına tam olarak benziyor mu bilmem ama bu parfümü çok seviyorum.Çok iddialı ,çok karakteristik olduğu için az ,belli günlerde kullanıyorum.Orjinaline kıyamadığım için dp den denemiştim.Çok fark var.Dp deki taklidi ağır gelmişti bana ;bir şeyi eksik ya da fazlaydı ,metalik gibydi sankiEki Görüntüle 495782
6.Chopard Cashmere i de 10 yıl önce kullanmuştım.O da kışı ,kaşmiri ,kadifeyi çağrıştırır banaEki Görüntüle 495784
şimdilik bunları paylaşabildim.

Eklentilerin hiçbirini göremedim malesef. Gucci'nin hangi kokusu dediğin ? Gucci Rush'tan nefret ediyorum bu arada. :50:

Naomi Campbell kahverengi olanını kastettim. Diğerinin adı cat deluxe , onu beğenmiyorum.

Jimmy Choo şekerli ve fresh gibi.Sıcak bir koku değil bence. Ama onu da beğenmiştim. Denedim sephorada.

Casmir Chopard'ı çok seviyorum aslında ama d&pdeki taklit kötüydü. Hacı yağı kokusuydu. David Walker , Bargello , Dadya falan denemek lazım. Olmadı gerçeğini de alabilirim tabi ki.

Glamourous ve Sahlimar'ı deneyeceğim.

Bu arada jean paul gaultier classique de çok beğendiğim bir kokuydu.

Aklına gelirse yine beklerim tavsiyelerini. :31:

$gucci1.webp
Eklentilerin hiçbirini göremedim malesef. Gucci'nin hangi kokusu dediğin ? Gucci Rush'tan nefret ediyorum bu arada. :50:

Naomi Campbell kahverengi olanını kastettim. Diğerinin adı cat deluxe , onu beğenmiyorum.

Jimmy Choo şekerli ve fresh gibi.Sıcak bir koku değil bence. Ama onu da beğenmiştim. Denedim sephorada.

Casmir Chopard'ı çok seviyorum aslında ama d&pdeki taklit kötüydü. Hacı yağı kokusuydu. David Walker , Bargello , Dadya falan denemek lazım. Olmadı gerçeğini de alabilirim tabi ki.

Glamourous ve Sahlimar'ı deneyeceğim.

Bu arada jean paul gaultier classique de çok beğendiğim bir kokuydu.

Aklına gelirse yine beklerim tavsiyelerini. :31:

kavhe naomiyi ben de severim hafif vanilya çikolatadır.O zaman belki de denedin DW de 2 si de var ve orjinale yakın ; lancome tresor in love ve kenzo amoru (çok çok severim) deneyebilirsin.
Casmr anneme gelmişti orjinali .O kullanmayınca bana kaldı.Bitince dp den denemiştim.Koku yamulmuş haldeydi.Dp orjinallerin kaba bir şekilde taklidini yapıyor.En hafif kokular bile kimyasal ,metalik, paslı kokuyor.

Gucci rush değil kesinlikle .Bana da ağır gelir o.adı sadece gucci.Gucci 1 ,gucci 2 ,gucci gucci ,gucci vs değil ,kırmızı ,pembe ya da üstünden zincirli anahtarlık sarkan kahverengi şişedeki değil.Beyaz şeffaf kare şişede ,çay rengi bir koku .Kutusu siyah.Boynerde testırı vardı.Dw de var mı bilmiyorum.Belki de rush gibi gelir sana .Benim için hiç benzemiyor o ayrı.Resim eklemeyi tekrar deneyim bakalım.Yeni birşeyler hatırlar ya da bulursam haberdar ederim ;)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 495830

kavhe naomiyi ben de severim hafif vanilya çikolatadır.O zaman belki de denedin DW de 2 si de varve orjinale yakın ; lancome tresor in love ve kenzo amoru (çok çok severim) deneyebilirsin.
Casmr anneme gelmişti orjinali .O kullanmayınca bana kaldı.Bitince dp den denemiştim.Koku yamulmuş haldeydi.Dp orjinallerin kaba bir şekilde taklidini yapıyor.En hafif kokular bile kimyasal ,metalik paslı kokuyor.

Gucci rush değil kesinlikle .Bana da ağır gelir o.adı sadece gucci.Gucci 1 ,gucci 2 ,gucci gucci ,gucci vs değil ,kırmızı ,pembe ya da üstünden zincirli anahtarlık sarkan kahverengi şişedeki değil.Beyaz şeffaf kare şişede ,çay rengi bir koku .Kutusu siyah.Boynerde testırı vardı.Dw de var mı bilmiyorum.Belki de rush gibi gelir sana .Benim için hiç benzemiyor o ayrı.Resim eklemeyi tekrar deneyim bakalım.Yeni birşeyler hatırlar ya da bulursam haberdar ederim.

Tamam kesinlikle bakacağım lancome ve kenzo kokularına. Gucciyi de anladım. Teşekkürler. :31:

Rica ederim.Umarım en azından biri hoşuna gider :D

Umarım :) Ama hoşuma gitmezse de naomi, wish, casmir, hot couture zaten yeterince iddialı. Onlara devam ederim.
Çok sıkılıyorum aynı kokuyu kullanınca bu yüzden yenilik lazım. Bence beğenirim yazdıklarını. Özellikle de kenzo amour'u.
Notalarına baktım da çok güzel geldi bana. :) Gucci ise odunsu pudralıymış. :) Kesin açığı yoktur onun. :s

Back
X