• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acik papatya mi dersiniz papatya mi

mrvmerve

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
285
0
296
İstanbul
Kizlar Boyadim sacimi palette 9- 5 altin sarisina ama pek farketmedi benim kendi sacim acik bkir normalde acilmadi hangisine boyamaliyim sizce

Son düzenleme:
Kizlar Boyadim sacimi palette 9- 5 altin sarisina ama pek farketmedi benim kendi sacim acik bkir normalde acilmadi hangisine boyamaliyim sizce[/QU $165408_564539396901023_1295535422_n-1.jpg OTE]

Acik papatyada papatyada bu saci turuncu acar canim:)[/QUO sari yapan boya hangisi peki :) 10 5 palette nasil sence boyayanlar guzel acmis

Sarı renkte paletteyi tercih etme bence canım:) ben açık papatyayla dip boyamıştım bir kez resmen turuncu sarı çiğ bir renk olmuştu. Bence sarı istiyorsan Loreal deneyebilirsin:)) Mesela recital preference serisindeki açık küllü sarı rengini. Ama 2 boyamada falan ulaşırsın sanırım istediğin tona :) Hem şuan watsons ve gratislerde kampanyadayken değerlendir derim.

Son düzenleme:
Kizlar Boyadim sacimi palette 9- 5 altin sarisina ama pek farketmedi benim kendi sacim acik bkir normalde acilmadi hangisine boyamaliyim sizce[/QUEki Görüntüle 686659 OTE]

Merhabalar;

Mesajınızı aldım. Saçınızı Koleston perfect 12/11 %12(40volume) ile saçınızı boyamanız gerekmektedir. Bu işlemi yaparken dibine yani turuncu olmayan kısımlarına KESİNLİKLE süremeyiniz.

Bu boya market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da internette bulabilirsiniz.

Bir kutu koleston perfect 60 ml dir. Saçınızı açarken bir tüp boyaya aynı oranda oksidan eklemeniz gerekiyor. Yani bir tüp 60 ml sa oksidan miktarı da 60 ml olmalıdır.

Bununla uğraşamam diyorsanız Garnier 110 tavsiye ederim fakat bu boya açıcı olmadığından bir seferde değil en az 3-4 kez saçınızı Garnierle boyamak zorunda kalırsınız. Tercih sizin.

Sarı renkte paletteyi tercih etme bence canım:) ben açık papatyayla dip boyamıştım bir kez resmen turuncu sarı çiğ bir renk olmuştu. Bence sarı istiyorsan Loreal deneyebilirsin:)) Mesela recital preference serisindeki açık küllü sarı rengini. Ama 2 boyamada falan ulaşırsın sanırım istediğin tona :) Hem şuan watsons ve gratislerde kampanyadayken değerlendir derim.

küllü boyalar yeşil yapıo ama küllü dimi bu bahsettiğiniz ton

Back