Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bilgisi olanlar lutfen yardımcı olabilirler mi ticaret lisesinden mezunum ama üniv.okumak istiyorum açıktan nasıl başvururum ve tarihlerini , ve neler hazırlamam gerek (evrak )
arkadaşlar bilgisi olanlar lutfen yardımcı olabilirler mi ticaret lisesinden mezunum ama üniv.okumak istiyorum açıktan nasıl başvururum ve tarihlerini , ve neler hazırlamam gerek (evrak )
Üniversite sınavına başvuru yaptınız mı peki,Eğer 4 yıllık aöf okumak istiyorsanız ygs sınavına girip 180 barajını aşmanız gerek tabi bu sene aöf bölüm puanları yükselmiş, tercih zamanı tercih vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt zamanı kayıt yaptırırsınız yerleşmeme ihtimalinizde var çünkü bu sene aöf puanları yükseldiği için (2 yıllık ve 4 yıllık puanları biraz yükselmiş). Yerleşemeyenler var eğer 2 yıllık okumak istiyorsanız yine ygs sınavına başvuru yapmanız gerek sınavsız geçiş olarak o zaman sınava girmenize gerek yok sadece ygs kayıt yaptırmanız gerek,tercih zamanı geldiğinde tercih vereceksiniz ve sonucunu bekleyeceksiniz.öncelik yeni mezunlarıdır 2015 mezunu gibi.
Tamam işte benim dediğim gibi 2 yıllık aöf için önce ygs kayıt olacaksın,daha sonra Temmuz ayında herkes gibi tercih vereceksiniz ve sonucunu bekliyeceksiniz sonuçta yerşleşirseniz kayıt zamanı aöf kayıt yaptıracaksınız,direk gidipte üniversiteye kayıt yapma yok önce sınava başvuru yapıp daha sonra tercih zamanı tercih yapacaksınız.
Önce Ocak 2015 bankaya sınavsız geçiş için para yatıracaksın tarihler açıklanır zaten o tarihler arasında 10 tl ,daha sonra yakınlarındaki bir liseye giderek ygs sınavsız geçiş için başvuru yapacaksın,banka dekontunuda götüreceksin sınava girmene gerek yok,Temmuz ayı gibi lys sonuçları açıklanır,sen de onlarla beraber internet üzerinden tercih yapacaksın ve sonuçlarını bekliyeceksiniz sonuçlar açıklandığında eğer yerleşmiş iseniz kayıt zamanı kayıt yapacaksın.