açık öğretimde en kolay bölüm hangisi?

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
kızlar açık öğretimde en kolay bölümü arıyorum. erkek arkadaşım pilotaj kursuna gidiyor ve üniversite bitirmesi gerek zaten alanı cok ağır açıktan okumayı düşünüyor ne seçmeli okuyan bilen arkadaşlarım ve ablalrımdan tavsiyeler bekliyoruuum ben felsefe okuyorum sosyoloji secmeyi düşünüyor yardımım olur diye karar veremedik?

2 senelik bir program işini görmez mi ? :26:
Değişir kişiden kişiye.. Netten bölümlere bakıp seçebilir canım..

4 senelik olmak zorunda kaptan pilot olabilmesi için canım işletme kolay diyen var ama onun pek matematiği iyi değil bakalım

Sanırm olay sadece 4 yıllık bi üni bitirmek tabi kolaylığıda önemli bence sözel bölüm tercih etsin.Halkla ilişkiler olabilir :)

evet canım aynen bitirmek için sadece öylesine bende sözel bi bölüm düşünüyorum ama duyduğum kadarıyla işletmedede soruları veriyolarmış o ezberleniyomuş bilgisi olaan hiç bişey bilmiyorum ben bu konu hakkında

Artık aöfde sistem değişti bu sene.Yani öyle eski soruları ezbeerle gir olayı yok siz işinizi garantiye alın işletme hem sözel hem sayılsal ağırlıklı bi bölüm olduğu için zordur.Aöf okumak başlı başına zor zatende,eğer kafası sözele yatkınsa halkla ilşkiler yazsın.Memur olmak sadece kademesi yükseltmek isteyenlerde genelde halkla ilşkiler okuyor maksat bitirmek yani :)

sağol canım bunu değerlendireceğiz ya dediğin gibi halkla ilişkiler yada sosyoloji artık

cnm mrb. 2000 yılından beri çıkmş sorulara çalışıp niye geçemeyelim anlamadım hem çıkmş sorulardan çıkıodu bu yıl nie çıkmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…