Açık öğretim fakültesi

melikebyhn12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2021
1.150
870
25
Arkadaşlar 2 yolluk tyt sınavına giricem 150 kredi alsam istediğim AÖF fakültesine yerleşebiliyor muyum yoksa o okulun puanına göre mi alıyorlar

Arkadaşlar 2 yolluk tyt sınavına giricem 150 kredi alsam istediğim AÖF fakültesine yerleşebiliyor muyum yoksa o okulun puanına göre mi alıyorlar
150 puan alırsanız evet tercih etme hakkı oluşur 2 yilliklari tercih verebilirsiniz.

Bütün bölümlerin taban puanları farklı eğer puanınız yetmezse evet tercihte elenme durumu olabilir.

150 puanına okul puaninizda eklenecektir . Tercih puanınız biraz daha yükselir.

150 puan alırsanız evet tercih etme hakkı oluşur 2 yilliklari tercih verebilirsiniz.

Bütün bölümlerin taban puanları farklı eğer puanınız yetmezse evet tercihte elenme durumu olabilir.

Merhaba bulca bulmuşken sormak istedim sence sosyoloji mi işletme mi baya kararsızım :KK43:

İşletme ve sosyolojinin atamaları düşük diye biliyorum bende bu sene sınava gireceğim açıktan tercih vericem lakin kararsızım

Okul puanları nasıl hesaplanıyor acaba bende bu yıl ilk kez tytye girecem hiç bir bilgim yok

X