Açık Öğretim Fakültesi ( Üniversite)

Merveqe

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
41
2
Allah'ın izniyle 6 ay sonra düğünüm olacak o yüzden 358 puan ile Açık öğretim Maliye yazdım hep maliyeci olmaktı hayalim :) Kimilerinin doktor mühendis olmak olur bizim hayal maliyecilik işte ne yapıcan baba mesleği
Neyse evlilik okul zor olur dye açıktan yani bi nevi uzaktan eğitim göreyim dedim ama zor ya tek başına çalışmakla nereye kadar olacak hiç bilmiyorum kursa felanda gtmek istemiyrm kendım yapıcam illa dedim bakalım artık ama Önüme verdiler 7 kitabı sınav tarihlerimi intrnet şifremi kendımle basbasa bırakıldım :) Aslında zoru başarmak en güzeli çünkü hoca olmadan tek basına kendının okumanla gercekten universte düzeynde zor oluyor kitap okurken terimlerinden bile anlaşılıyor ama dediğim gibi zoru basarmak çok güzel olur.. Benimde İlk Senem İlk Üniverste hayatımda kendımede basarılar dılıyım bari

Neyse düşünen varsa bilgilendirmek maksatlı anlatayım kısa bı ..
Vizelerde ilk 4 ünite
Dönem sonu diğer 4 ünite kapsamında 8 ünite komple zaten dıkkatınızı cekerse hep 8 unıteden oluşuyr
2,dönem içinde ayrı kitap şu bu veriyorlar aöık öğrtm bürosu..
gene konu dağılımı aynı oluyor ilk 4 unıte sonra dger 4 unıtyle komple 8 unıte dger sınvnda ama duyduguma görede ki kuzenımden bılıyorm vızelere calısmadanda geçme ihtimaln olabılıyoms mantıkla ama dönem sonu sınavları zor oluyormus ki kuzenım sınıfta kaldı . Çünkü Vizeden geçip finalden kalırsan kalıyormuşsun sınıfta ama vizeden kalıp finalden geçersen geçiyormuşsun sınıfı..

Birde test kitabı almak isteyenler olur ise ;
Karacan yayıncılıkta NOKTA ATIŞ soruları ile.
Murat Yayıncılığın Konu Anlatımlı Kitapları Çok Faydalıymıs Bilgi İçeriğinden Nokta Atış Sorularndan Çok Çıkıyrmus Sınavdan.. AçıkÖğretimden Okuyan Var İse o testleri almasını tavsye ederım bende aldım çünkü :)

Benim Gibi Açık Öğretim Üniverste Okuyanlar Varsa O Arkadaşlarımda Başarılar Diliyoooruuuuuuuuuuum <3

bende işletme 4. Sınıfım lider yayıncılık yargı ortaklığı ile öğreten özet ve sorularla alttan tek bir ders bırakmadan geçtim.. Hem de finallerm vizeden daha iyiydi. önemli olan soru ağırlıklı çalışmak konuyla oyalanmamk.. Bende size başarılar dilerim..

bu arada düğünmden 1 hafta önce bahar dönemi vize 1 hafta sonra da finalim vardı

merhaba..
bende bu sene yerel yönetimler 2 senelik bölüme başladım..
kitaplarımı aldım ama hala çalışmadım hiç..
gözüm korktu kızlar geçemiycem diye, korkudan ders çalışmak istemiyor canım..
ALLAH yardımcımız olsun..
bu arada evliyim 1 oğlum var 2. sınıfa geçti..
liseyi de dışardan bitirdim ama üni. beni korkutuyor..

Canım korkma bence diğer arkadaşın dediği gibi soru ağırlıklı çalışmak gerekiyor ve ben nokta atışın sorularını çözim dediğimde ilk ünite konusuna daha o kadar yazıya çalışmadan sadece ünitenin arkasnda 1 syfa özet var özet kısmına çlışıp kitbn yanına syflrn aralrnda ufak ufk notlr var onlra baktım snra test çözim dediğim yanlışsz çözdm önemli olanlr özet ve syfa aralrndaki ufak ufak notlr canım oralara çalış bnce sende :) Sanada başarılar diliyorum yaparsın yapaar gözün korkmasn ne olacakkı sankı yapanlar nasıl yapıyoor bizim neyimiz eksik :)

Doğru söylüyorsun Nokta Atışın sorularını kaparsak zaten sınavdaki sorularda zorlanmayz . Konularda oyaalanmamak yerine ünite sonundaki özetleri anlayıp kaparsak zorluğu olmayabilir sanırsam .. Bende sana başarılar diliyorum hiç birşey kalmamış bak son senen darısı bana inşallaaah :):)

oooo iyiymiş o zaman :)
evliliğin içinde tebrik ederim seni allah bir yastıkta kocatır inşallaah.
-amin :))

geçersn cnm eskisi gbi 49 da kalma yok nasılsa yeni sistem muhteşem..
Tşkler seninde şimdide hayırlı olsn düğünün için..allah mutluluğunuzu daim etsin..

Son düzenleme:

Son düzenleme:

merhabalar, bende 2. üni olarak kayıt yaptırıcam inşallah bikaç gün sonra. halkla ilişkiler düşünüyorum, müfredatı hoşuma gitti ama şuan hem çalışıyorum(mesaim erken bittiği için şanslıyım) hemde alese hazırlanıyorum. ales ıyı gelırse kasımdan marta kadar da ydsye hazırlanıcam inşallah.sizce bu arada aöf sınavlarını halledebilir miyim herşeye bir anda mı başladım yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım artık

Son düzenleme:
kızlar napıcam ben ingilizceden hiç birşey anlamıyorum yaa (
çakarım varya bu gidişle çok kötü..
2 tane cd vermişler onlarda da bi b.k yok afedersiniz yaa
ALLAH yardımcımız olsun muaf olma şansımızda yok of

aöf ingilizcesi çok zor mu ya gözüm korktu şimdi

aöf ingilizcesi çok zor mu ya gözüm korktu şimdi

ben ingilizce de sıfırım canım
liseyide dışardan okudum yine orda bikaçını ortaokulda gördüklerimden yaptım
2 taneden mi ne muaf oldum (ing1 ing2 ing3 vsvs. lisede)
tabii bu şekilde de orta okulun üzerine hiç koyamadım hiç bir bilgim yok senin anlıyacağın..

anladım canım inşallah halledersin, hangi bölümde okuyorsun

yankıııııııı, merveegeeeeeeeee
kızlar size okulu dondurma olayını sorcam ben mesela dondurabilirmiyim..
dondurma ne demek?
nasıl oluyor bir bilgi verirmisniz?

Gercekten verdigin bilgilere cok ihtiyacim vardi cok tesekkur ederim emegine :)

Mrb siz okul okuma yi ne yaptiniz son durumunuz nedir bende disardn halkla ilişkiler ve tanıtım okuycam ama konulari hic anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…