açık öğretim fakültesi işletme okuyanlar yardımcı olurmusunuz...

enguzelask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
95
0
36
Bursa
ben bu sene aof işletmeye başlamayı düşünüyorum ama derslere giremicem evden nasıl çalışabilirim yardımcı kaynaklar ne önerirsiniz bide yapamam diyede korkuyorum ama çok hevesliyim liseyide açıktan okudum babam okutmadı halada ısrar ediyo ama ben ona inat okudum ve bırakmıcam :) yardımcı olursanız sevinirim..

Murat İlkumut yayınlarının özet kitapları

Ders çalışmaya test çözerek başla konuyu soru çözerek öğren yani

Son 10 yılın eski sınav sorularını çıkart

Aynı soruları döndürüp döndürüp soruyorlar.
Sadece eski sorulara çalışarak geçebilirsin :))

Örgün öğretim Gazi Muhasebe +
Açık öğretim İşletme mezunuyum

çok teşekkür ederim yani derslere girmedende geçebilirim dimi :)

Yeni sistem kredili çan eğrisi geldi yani örgün eğitim sistemi getirdiler.
Aöf işletme fak. 4 sınıfım.

kızlar bnde aof bankacılık okuyorum butlere kaldım eskı sorulara calısmıstım hep ama 4 tane ders bıraktım gercı matematık ve ıng den gecemıycegımı bılıyordum ama dıgerlerıde hukuk ve ıktısat

derslere girmene gerek yok acıkoğretim kolay hic zorlanmadan gecebilirsin. karacanın kitaplarından ve cıkmıs sorularından yararlanabilirsin sorular genelde birebir cıkıyor zaten o yuzden hic korkma

derslere girmene gerek yok acıkoğretim kolay hic zorlanmadan gecebilirsin. karacanın kitaplarından ve cıkmıs sorularından yararlanabilirsin sorular genelde birebir cıkıyor zaten o yuzden hic korkma

teşekkür ederim çok :) zaten çalışmak için vaktim bol inşallah geçerim :)

bende bu sene cok sukur aldım dıblomamı hazıranda calısırkende murat yayınlarından ozetımı cıkarırdım sonra konunun arkasındakı test cozerdım sınav yaklasdıgı zamanlarda gecmıs donem cıkmıs soruları cozerdım sınava gırerdım
darısı basınıza ıns

Bende Murat yayinlarinin kitaplarini almayi düsünüyorum ama kredili sisteme uygunmu? Birde Hala satiliyormu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…