• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık Miyom ameliyatı olanlar

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
30
Merhaba 1 ay önce açık miyom ameliyatı oldum kontrole de gittim ultrasonla baktı sorun yok dedi 1 ay sonra tekrar kontrol dedi . Burada okuduklarım rahim filminden bahsetmiş . Ben çok korkarım rahim filminden sizce o sonraki kontrolde rahim filmi çeker mi doktor

Merhaba 1 ay önce açık miyom ameliyatı oldum kontrole de gittim ultrasonla baktı sorun yok dedi 1 ay sonra tekrar kontrol dedi . Burada okuduklarım rahim filminden bahsetmiş . Ben çok korkarım rahim filminden sizce o sonraki kontrolde rahim filmi çeker mi doktor

Merhabalar . Bende sizin tersiniz durumdayim. Açık miyom ameliyati olanlar diye bakarken mesajınızla karşılaştım. Bende 1 hafta sonra açık miyom ameliyati olacağım . Aşırı panigim . Nasıl bir süreç yaşadınız acaba

Bende size biraz derman olayım. Vajinal ultrasondan bile çok sıkıntı yaşamış birisiyim .

Rahim filmi korkulu ruyamdi . Iki hafta önce çektirdim . Anestezili cektirebilirsiniz . Ben bu kadar panik yaptığıma kızdım . Zaten önce bir amleliyat kıyafeti giydim ki sadece pantalonumu cikartip ameliyat giysisi giymemi istediler . Sedyeye yattım anestezi uzmani geldi ona da belirttim biraz panik olduğumu sağolsun konusarak rahatlattı zaten hemen uyumusum . 15 dk lol bir işlem . Ben uyandım ama demişim zaten bitti dediler . Hemen kalkıp üstümü giydim. Herhangi bir ağrım sızım olmadı . 1-2 saat içinde adet ağrısı kadar bile olmayan çok hafif hisler yaşadım sadece . Eğer panik yapıyorsanız doktorlarda direk anestezili ya
pmanızı oneriyor . Çünkü eğer kendinizi kasarsaniz filmi iyi cikmiyormus .kendi doktorum da o şekilde önerdi . Rahim filmi cektirdigim yerdeki doktorda benden sonraki hastaya sizi kesinlikle anestezili yapalım diyordu ben çıkarken . Ameliyat olmussunuz rahim filmini hiç dert etmeyin. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz . Gerçi uzerinden de biraz zaman geçmiş . Mesajı yazdıktan sonra farkettim. Belki de herşeyi atlatmissinizdir coktan

Bende 10 gün önce açık miyom ameliyatı oldum.çok ağrım olmadıbağrı kesicilerle geçti ama son 3 gündür biraz daha rahat ayağa kalkıyorum ameliyat yerim çok acıyor yani günlük hayatıma dönemedim nezaman rahatça hareket edebilirim acaba kasılarak yürüyorum yavaş yavaş acıyor sızlıyor ayağa kalkınca normalmi acaba

Bende 10 gün önce açık miyom ameliyatı oldum.çok ağrım olmadıbağrı kesicilerle geçti ama son 3 gündür biraz daha rahat ayağa kalkıyorum ameliyat yerim çok acıyor yani günlük hayatıma dönemedim nezaman rahatça hareket edebilirim acaba kasılarak yürüyorum yavaş yavaş acıyor sızlıyor ayağa kalkınca normalmi acaba
Merhaba. Bende çok şükür ameliyatımı 5 gün önce oldum atlattım. 3 saatlik bir operasyondu. Önce kapalı sonra açık oldu aynı anda . Bence 10 gün o kadar uzun bir süre değil iyileşmek için . Ben şuan egilemiyorum . Düz yatamiyorum . Gerçi doktor istedigin gibi yat sıkıntı olmaz dedi ama ameliyat yerim gerginelsiyir acıyor yatamiyorum .Yalnız farkettim ki hareket ettikçe insan daha fazla açılıyor.
Sizde kanama olmusmuydu peki. Bende ameliyattan sonra olmadı kanama . Fakat bugün az önce baya adet kanaması gibi kan geldi biraz tedirgin oldum . Genelde kanama olmadığına dair yorumlar da okudum .

Back
X