- 2 Ekim 2014
- 125
- 19
- 28
- Konu Sahibi pembekurdele76
Arkadaslar ben 11 e gecicem onumuzdeki sene 11. Sinifta beni neler bekliyor bilgi paylasimi yapalim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar ben 11 e gecicem onumuzdeki sene 11. Sinifta beni neler bekliyor bilgi paylasimi yapalim:)
inş dediğin gibi olur canım inan icime su serptin bu bölümü okuyan kime sorduysam cok zor cok zorlanırsın hem ev hem cocuklar hem bu bölüm çok zor olur dediler dediğin gibi çalışırsam sorun olmayacağını düşünüyorum :) 10 . sınıf yüzyüze eğitim 11. ve 12.sınıf stajmı başlıyorCanim dersler calisinca cok eglenci kolay ama calismayan icin zor kalanlar oluyor... bu sene benim icin cok guzel gecti 11. Sinifta insallah oyle gecer:)
Merhaba ilk sene uzaktan eğitim alıyorsun aol sınavlarına giriyorsun senede 3 defa :) ikinci sınıfta hafta sonu alan dersleri başlıyormus :) Muş diyorum benim business ikinci senem pek bilgim yok açıkçası :)merhaba ben bu eylül ayında açıkliseye kayıt olucam çocuk gelişim istiyorum ilk sene ders olmuyormu biraz bilgi verirmisiniz
cok teşekkürederim bu sene uzaktan eğitim olması benim avantajım olur aslında buna sevindim ben hemen başlıyoruz sanıyordum yüzyüze eğitime kızım bu sene birinci sınıfa başlıyorda peki staj görme oluyormu 3.4.sınıflarda bunla ilgili bilginiz varmıMerhaba ilk sene uzaktan eğitim alıyorsun aol sınavlarına giriyorsun senede 3 defa :) ikinci sınıfta hafta sonu alan dersleri başlıyormus :) Muş diyorum benim business ikinci senem pek bilgim yok açıkçası :)
Rica ederim canım bende geçen sene senin durumundayım :) kızım birinci sınıfa başladı ister istemez endişe ediyordum ki umduğunu gibi olmadı hem kızıyla ilgilenip hemde sınavlara hazırlana bildim :) stajın 3-4.sinifta başlıyormus haftada 3 gün nekadar doğru bilmiyorum tam bir bilgi edinemedim benim ikinci senem seni elimden geldikçe bilgilendirmeye çalışırım :)cok teşekkürederim bu sene uzaktan eğitim olması benim avantajım olur aslında buna sevindim ben hemen başlıyoruz sanıyordum yüzyüze eğitime kızım bu sene birinci sınıfa başlıyorda peki staj görme oluyormu 3.4.sınıflarda bunla ilgili bilginiz varmı
ilk sene ortak derslerden sınav oluyorsun lise 1.sinif derslerinden gözün korkmasin sakin verilen kitaplardan çalışıp çıkan testlerden deli gibi çözünce 20 kredinin altına düşmedim :) alan dersleri yüzyüze eğitim başlayınca oluyor business gidip göreceğim inş :)bir sorum daha olucak hazır sizi bulmuşken :)
ilk sene alan derslerinden sınav oluyormuyuz
Okumanın yaşı olmaz canım . girebilirsin elbette .Merhaba hanımlar ben 36 yaşndaym çocuk gelişimini okumayı istefim ama nasip olmadı şimdi 15 aylık bebeğim var .sizce bu ysştan sonra yapabilirmiym.yani hadi bitirdim bir yere gireblirmyim sizce 40 yaşındn sonra