• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları açık lise

Var canım bende burdayım bu arada kredi sistemi varmış nedir bu kredi biliyosanız bi anlatın bana ben anlamadım

Var canım bende burdayım bu arada kredi sistemi varmış nedir bu kredi biliyosanız bi anlatın bana ben anlamadım

bende yeni kayıt oldum arkadaşım
meb'e girersen orada kredi, ders bilgileri var ders seçiyorsun önce her dersin kendi puanı (kredisi) var toplamda 192 ( gerekiyormuş
bana hem den şifre verdiler 2 gün önce sisteme girip ders seç haftaya kitaplarını aldediler sisteme girdim fakat ders seçme alanı yok bi kaç gün bulamassam heme gidicem yine birbirimize yardım edelim ders seçimi vs özellikle ders çalışmamız lazım

bende yeni kayıt oldum arkadaşım
meb'e girersen orada kredi, ders bilgileri var ders seçiyorsun önce her dersin kendi puanı (kredisi) var toplamda 192 ( gerekiyormuş
bana hem den şifre verdiler 2 gün önce sisteme girip ders seç haftaya kitaplarını aldediler sisteme girdim fakat ders seçme alanı yok bi kaç gün bulamassam heme gidicem yine birbirimize yardım edelim ders seçimi vs özellikle ders çalışmamız lazım

sanırım bizim kayıtlar hala aktif değil ne zaman aktif olcak ondan sonra ders seçme çıkıcak ama ben kitaplarımı aldım kayıt olunca verdiler hadi bakalım hepimize kolay gelsin başarılar

bende acık lisedeyim 3. senem btti kaytlarınz muhtemelen aktf olmuştur aralıktan önce ders secme yaparsınız we sınvdan 1 ay önce kitaplarınızı alırsnz sahsen benm her sene o zamnlarda oluyor , bende daha kayt yenileme yapıcam bakalm ve bişi daha ders secme işlemi kayıtlr tamamen bttkten snra olablr suan kayt yenileme dewam ediyor telaş yapmanıza gerk yok arkadaslar aol kendi sitesnden de yayınlıyr ders secme işlemi baslamıştr dye ordan takp edebilirsnz :)

en kısa zamanda bitirmeniz dileğim ile :) başarılar bayanlar :hooray:

bayanlar meb ders seçimi ile ilgili duyuru yayınlanmış değğişiklikler var sanırım

evet alan dersleri kalkmış artık şanslısınız sanırım.

evet öyleymiş dersler daha az olcakmış ne kadar sevindim yaşasın bu gün bişey daha öğrendim ben halk eğitim dikiş kursuna yazıldım burdan alıcamız diplomalar avrupa birliğinde geçerliymiş ister dükkan açıp ister işe girilebilirmiş avrupa biriliğine girersek diplomalar işe yarıycak gibi hadi hayırlısı bakalım

bende eylül ayında yaptırdım kaydımı ama hala aktif hale gelmedim bende sabırsızlıkla bekliyorum ders seçmek için daha derslerimizi seçmeden kayıt yenilemeler başlamış ama bizi kapsamıyor galiba yeni kayıt yaptıranlar için değilmiş bölümü genel kültür olarak seçtim bilmiyorum iyimi yaptım küçük bebeğim var onla ne kadar ders çalışılır bilmiyorum elimden geldiğince artık

yeni kayıt yaptıranların ders seçimleri kasıma kadar sürebiliyo

arkadaslar acık lıseye kayıt ne zaman yapılıyor? benım arkadas var lıseyı okuycak orta okul cıkıslı bılgılendırırmısınız acaba?

evet yeni kayıt bitti arkadaşalr kayıt yenileme dewam ediyor. 1 dönem sınavından snra yeni kayıt başlar artık ..alan kredisi mi kalkıyor cok ii olur o zamn kesin bi bilgisi olan yok sanırım bu konuda ?

DERS SEÇİMİ İLE İLGİLİ DUYURU!
Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 20/07/2010 tarih ve 76 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Orta öğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesine göre tüm orta öğretim kurumlarında olduğu gibi Açık Öğretim Lisesinde de 2010–2011 eğitim öğretim yılından itibaren alan dersleri kademeli olarak kaldırılmıştır.

Alan derslerinin kaldırılması nedeniyle Açık Öğretim Lisesinde okutulan dersler Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’ndan gelecek olan haftalık ders dağılım çizelgesine göre yeniden sistem üzerinde tanımlanması gerekmektedir. Sistem üzerinden ders tanımı yapılıncaya kadar yeni kayıt yaptıran veya kayıt yenileyen öğrenciler ders seçimi yapamayacaklardır. Ders seçiminin sistem üzerinden ne zaman yapılacağı internet adresimizden ilan edilecektir. Ders seçimi yapacak öğrencilerimizin web sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Back