- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi sarikelebek89
-
selam saçlarınız kmükemmel olmuş bayıldım ama açık kumral dore dıyosunuz biyerdedeorta kumrall naturel serısınden açık kumralla karıştırdım demişsniz hangısı acaba ?
Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
harika bi renk ortaya çıktı..
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663
buda boyadan sonraki hali
Eki Görüntüle 280665
Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663
Eki Görüntüle 280665
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663
Eki Görüntüle 280665
kızlarrrr bilen yokmu bu rengi
ahhh canım hele şükür sen geldinCanım dogal rengin üzerine tutarmı bilmiyorum ama benimki açık sarının üzerine yapıldı
Schwarzkopf Vital serisi orta kumral naturel dore rengine, açık kumral rengi karıştırılarak bu rengi elde ettik
..............................
işte canım bu renk istiyorum :)
Canım dogal rengin üzerine tutarmı bilmiyorum ama benimki açık sarının üzerine yapıldı
Schwarzkopf Vital serisi orta kumral naturel dore rengine, açık kumral rengi karıştırılarak bu rengi elde ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?