Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Kumral Dore(Resimli)

selam saçlarınız kmükemmel olmuş bayıldım ama açık kumral dore dıyosunuz biyerdedeorta kumrall naturel serısınden açık kumralla karıştırdım demişsniz hangısı acaba ?

selam saçlarınız kmükemmel olmuş bayıldım ama açık kumral dore dıyosunuz biyerdedeorta kumrall naturel serısınden açık kumralla karıştırdım demişsniz hangısı acaba ?

evet cnm ilk boya açık kumral doreydi o akınca ben kendim kumral 2 boyayı karıştırıp yeni bi renk elde ettim..

theuglygoddess
Tşk ederim cnm saol

canım üç renk de çok yakışmış çok güzel olmuşsun.gözlerinin rengine bayadım maşallah.:nazar:aayy hep renkli gözlerim olsun istemişimdir

Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
harika bi renk ortaya çıktı..
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663

buda boyadan sonraki hali
Eki Görüntüle 280665

sarı kelebek89 ilk resimdeki saçını nerde yaptırdın kaç numara boya kullanıldı

Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663

Eki Görüntüle 280665

Tatlım harika Görünüyorsun,süper olmuş saç rengin:nazar:,Benm saçım pilatinrenginde senin boyadığın gibi açık kumral dore ile boyasam bu tonu yakalayabilirmiyim ki???:26: yoksa yeşermemi olur:49:

Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663

Eki Görüntüle 280665

kendi doğal rengimin üzerinde bu rengi nasıl elde ederimki tam istediğim renk,evde tutarmı acaba:26:bu arada kendi rengim açık kestane nolur bi cevap

renk yakısmıs kızda güzel olunca tabiii:9: sacların yanmamıs masallah, bende siyahtan dönmüstüm yanmıstı saclarım :50:

Canım dogal rengin üzerine tutarmı bilmiyorum ama benimki açık sarının üzerine yapıldı
Schwarzkopf Vital serisi orta kumral naturel dore rengine, açık kumral rengi karıştırılarak bu rengi elde ettik
ahhh canım hele şükür sen geldin:1:maşallah sana nazar değmesin saçlarında sende çok güzelsin:nazar:ben bu rengi senelerdir istiyorum canım ya hiç bi kuaför tutturamadı gerekirse sarı yaptırır üstüne boyarım yeterki bu renk olsun:ssz:sabırsızlık edip açık kumral boyayla boyadım saçımı numarsı 8 di,güzel bi renk oldu ama senin rengin olmadı tabi:43:kuaföre git dersen kuaföre gitmem artık güvenim kalmadı,bu rengi evde yapmaya çalışıcam:27:

Arkadaşlar...aylardır pilatinden açıkk kumral yada bal rengi tonlarını istiyordum sonunda bugün boyatım ve saçlarımda yeşerme ve grilik olmadı...çok mutluyum:16::16:... şuan saçlarım balrengi ile açık kumral arası doğal bir renk...:49:

Canım dogal rengin üzerine tutarmı bilmiyorum ama benimki açık sarının üzerine yapıldı
Schwarzkopf Vital serisi orta kumral naturel dore rengine, açık kumral rengi karıştırılarak bu rengi elde ettik

ya sarıkelebek sen nerden aldın bu boyaları ben internette bile bulmadım

Back