- Konu Sahibi sarikelebek89
Son resimdeki renge bayildim.bende rofle yaptirdim sacima boyle tek renk istiorum simdi.denesem nasil olur acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selective 7.3-7.0 bu renkleri esit miktarda mi karistirdin ?
saçının rengine bayıldım bi adı varmı bu rengin yada yakın bi tonBenim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
harika bi renk ortaya çıktı..
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663
buda boyadan sonraki hali
Eki Görüntüle 280665
Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663
Eki Görüntüle 280665
Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663
Eki Görüntüle 280665
kaç aşamada açıldı saçlarınız peki?? renk süper olmuş
cnm ya sıyahtan ne ıle actın hangı boyalar ne rekler kllanıldı asama asama yazarmısın lutfen
tek kelimeylle muhteşem olmuş