Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Kumral Dore(Resimli)

Valla bence de harika olmuşş aynen katılıyorum arkadaşlara da kuaförlere taş çıkartmışsınızz çok yakışmışş :)

Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
harika bi renk ortaya çıktı..
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663

buda boyadan sonraki hali
Eki Görüntüle 280665
saçının rengine bayıldım bi adı varmı bu rengin yada yakın bi ton

Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663

Eki Görüntüle 280665

nası güsel bi saç olmuş Allahımmmm bayıldımmmm yaaa ... Güle güle kullan.. benim de saç çikolata kahve senin renklere doğru gidicem bakalım kaç aşamada gidicem :D:D:D :9:

Öncelikle merhaba,

Lütfen yardım edin günlerdir her yerde arıyorum ama bulamıyorum.Benim sorun şu; ne renk boyarsam boyayım saçımı önler ya da yanlarda bir yerler kopkoyu oluyor neredeyse siyaha yakın.Mesela açık kumral bile yapsam yine o siyahımsı bölge kararıyor.Bunun sebebi nedir?Bir arkadaşımda saçını açık tonda bir kızıla boyadığı halde aynı sorun onda da oldu.Koleston kullanıyordum ondandır dedim palette kullanmaya başladım ama değişmiyor.Var mı böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar acaba?

Birde ben bu siyah yerleri saç açıcı ile açsam palette in yoğun açıcısı ile mesela ,sonra üzerine istediğim rengi sürsem olur mu?Çok yıpratıyor mu saçları acaba bu işlem?

Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663

Eki Görüntüle 280665

kaç aşamada açıldı saçlarınız peki?? renk süper olmuş

cnm ya sıyahtan ne ıle actın hangı boyalar ne rekler kllanıldı asama asama yazarmısın lutfen:16:

açılma aşamasını kuaförde yaptırdım cnm
ilk açtıgımzda turunculuklar cok vardı siyah boyadan dolayı tam açılmadı onun üzerine bal köpüğü boyattım
2ay sonra tekrar açtık aradalar gene turunculuklar vardı bi 2 ay sonra tekrar açtık sonuc süper oldu onun üzerine ilk koydugum rengi boyadık açık kumral dore

Back