Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Kumral Dore(Resimli)

sarikelebek89

11.09.2015
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
126
43
98
Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
harika bi renk ortaya çıktı..
Bu saçın alt rengi
$1.jpg

buda boyadan sonraki hali
$2.jpg

Son düzenleme:
Benim saçlarımda siyah boya vardı açmak için baya ugrastık ancak 3 uygulamada o turunculuklardan kurtulabildim
istedigim rengi elde elmek baya zaman aldı ama degerdi gerçekten açık sarı üzerine açık kumral dore rengini uygulayınca
harika bi renk ortaya çıktı..
Bu saçın alt rengi
Eki Görüntüle 280663

buda boyadan sonraki hali
Eki Görüntüle 280665

çok güzel olmuş canımm saçını kendin mi açtın ne kullandın açarken ben de açtım ama turuncu oldu benim saçlarım

Ne güzel yaa, ben bizimkiler izin vermediği için siyah boyayı açtırmamıştım kısacık küt kestirdim şimdi sinamekiyle uzatmaya çalışıyorum >_<
Maşallah diyeyim nazarım gezçmesin ihihihihi:nazar::nazar:

Miensera:
Yok canım kendim açmadım kuaför bi arkadaşım var o yaptı ama 3 aşamada anca bu renk oldu
ilk açtıgımızda bnmkide turuncu olmuştu hatta güneş ışıgında çok feci duruyordu

Miensera:
Yok canım kendim açmadım kuaför bi arkadaşım var o yaptı ama 3 aşamada anca bu renk oldu
ilk açtıgımızda bnmkide turuncu olmuştu hatta güneş ışıgında çok feci duruyordu

bende kendim açtım hüsrana uğradım tabii oryalle açıldı dimi zarar görmemiş saçlarn ne güzel çok da yakışmış:nazar:

bende kendim açtım hüsrana uğradım tabii oryalle açıldı dimi zarar görmemiş saçlarn ne güzel çok da yakışmış:nazar:

evt cnm oryalle açıldı cnm birde beklerken poşet sarmışlardı 15-20 dk hemen açıldı sonraki aşamada
tşk ederim cnm saol...:)

melike_ecesuu:

Saol canım tşk ederim.

CherryDaiquiri:

Canım aynı sorunu bnde yaşadım bizimkilerde izin vermiyordu
saçlar çok zarar görüyor demişlerdi siyahtan dönerken ama bi kaç aşamada açınca pek bişey olmadı bnm saçlarıma

ilk halinden çok daha güzel olmuş canım güle güle kullan ((:
bende bu rengi istiyorum bnmde mavi gözlerm sçlarımı hiç boyatmadm daha önce koyu kumral sçlarım hangi renk boyatırsam senin rengini tutturabilirim acaba ??

resim koyduğun için seni tebrik ediyoruumm:46: çok faydalı oldu çok sağol bu arada gerçekten çok yakışmış açık sarı daha basit bir renk ama bu yeni rengin çok tatlı ve doğal duruyor, daha entellektüel duruyor nasıl anlatsam bilemedim güzel bayağı :34:

ilk halinden çok daha güzel olmuş canım güle güle kullan ((:
bende bu rengi istiyorum bnmde mavi gözlerm sçlarımı hiç boyatmadm daha önce koyu kumral sçlarım hangi renk boyatırsam senin rengini tutturabilirim acaba ??

Saol cnm teşekkür ederim..
Ben açık sarı üzerine yaptırdım bu rengi cnm sende de aynı şekilde tutarmı bilmiyorum kuaförüne baglı

kiraz80:Çok saol cnm
acrofobi:Saol cnm açık güzel ama daha çok dikkat çekiyordu çocuklar bile diyordu aa kızın saçına bak diye:) Koyulaştırınca daha bi ii oldu sanki
sting:Bu şirin yorum için tşkler begenmene sevindim cnm:))
Disikanarya:Turunculuklardan kurtlmak okadarda zor dgl aslında cnm bi kaç boyamada istedigin renge ulaşman mümkün işinin ehli bi kuaförün varsa..

Back