Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Küllü Sarı Merak edenlere...

HYT

Yeni bir hayat...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
940
22
318
Mardin
Dün boyadım palette Açık Küllü Sarı ile.Zemin açık kumraldı.Fikir olsun size bayanlar:)
Flashlı
Gün ışığı

Son düzenleme:
gülegüle kullan güzel olmuş
ben bi kere küllü tona boyadım, üzerinden 2 kere geçtim ama, aynaya bakınca sanki hala küllü yansıyormuş gibi hissediyorum
o küllülük yeşillenme duygusunu mu atamadım üzerimden nedir

Bende açık küllü sarıyı açıcıdan sonra uygulamıştım resmen platin olmuştu . Bu çok güzel olmuş güle güle kullan

Renk güzel olmuş,beğendim.Bir önceki saç renginizi de merak ettim açıkcası.Boyalı saç üzerine mi yoksa doğal saçınızın üzerine mi uyguladınız? Fotoğraf varsa yükleyebilir misiniz acaba? Bende kumral saçlarıma küllü sarıyı uygulamıştım ama turunculuk yapmıştı bende.Sizinkisi gayet güzel olmuş. =)

Son düzenleme:
tşklr bayanlar fazla yeşermedi evet,daha dün boyadım bir iki yıkamayla oda akar

Tşklr. Zemin açık kumraldı boyalıydı fotodaki renk...

Bayanlar hadi turunculaşmayan bir sarı önerisinde bulunun bana

ben küllü renkleri sevmiyorum çok cansız duruyor saçç..bi önceki renginde saçların daha canlı bence.. bende bi ara küllü sarıya boyuyordum gerçekten çok solgun duruyordu cildim:)

Bende küllüğünü hemen atıyor ya sarı oluyor ama dediğin gibi parlak canlı durmaz
sıkıldım zaten başka tonlar düşünüyorum
ben küllü renkleri sevmiyorum çok cansız duruyor saçç..bi önceki renginde saçların daha canlı bence.. bende bi ara küllü sarıya boyuyordum gerçekten çok solgun duruyordu cildim:)

cnm hangi markayla boyadın saçını cok hoş olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…