Saç Rengi ve Saç Boyama Açık küllü sarı boyadığım saçları 2 günde doğal sarıya çevirdim . Fikir olur belki.

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Açık küllü sarı bu kızlar .

Bu da yeni hali . Işıkta ve karanlıkta iki rengini koyacağım , rengi düşünenler varsa fikir olur yine .

Karanlıkta .

Işıkta.

Saçım dümdüz fönlü olduğu için fazla belli olmuyor , isteyen olursa daha detaylı foto koyabilirim . İyi geceler

çok güzel olmuş canım diğer sarı zaten sana gitmemiş koyu sarı daha güzel hatta mükemmel doğal duruyor.yeni halin hayırlı olsun çok beğendim:)))))

nasıl yaptın cnm bıze de anlatırmısın

çok tatlı bi renk olmuş ve doğal da duruyor gerçekten.
güle güle kullan

sarı tonları harika tatlımm yaa vazgeçemiyorum aklıma girmeyin

Hepinize teşekkürler kızlar . Saçlarım küllü sarıda iyice yıpranmıştı zaten sarı üstüne gidip kumral boyasaydım yeşil olacaktı allahtan kuaför yeşil yapmadan kumral-sarı arası bir renk yaptı foto çeker çeker yüklerim görürsünüz.

Turuncu yansıması yok çok dpğal duruyor , kadın boyaları karıştırırken gizlice izledim ve saçı yıpratmadan yeşil yapmadan nasıl koyu sarı yaptığını öğrendim , dedi ki biraz daha tutsaydık tam açık kumral olacaktın , demek ki sarıdan kumrala yeşil olmadan dönülebiliyormuş

Gelelim nasıl yaptığına , Neva Color 9.53 Açık Altın ile 9.13 Küllü Açık Altın Sarısı karıştırdı , OKSİDANSIZ , su ile karıştırdı . Küllüden az koydu yani 3/4 tüp küllü , 1 tüp açık altın koydu. Yeşermeden kumral oldu

tarif için teşekkürler tatlmmm aklımızda bulunsunn :)ama nasıl bildigin suylamı karstrdı anlamadm onuu:S

yeni hali cok güzel olmuş güle güle kullan :)

Son düzenleme:
Ben çok beğendim harika olmuş ayrıca saçların kendi saçın mı?Modelini çok beğendim böyle kestirmek istesem ne demeliyim?

hly43 , çıt çıt alttaki saçlarım

month , teşekkür ederim bende önceki halini beğenmemiştim hiç

özel mesaj atamıyorum benim konuma bakabilir misin acaba çok rahatsız ettim kusura bakma ama kafayı yicem artık araştırmaktan yardımına ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…