• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açık küllü sarı boyadığım saçları 2 günde doğal sarıya çevirdim . Fikir olur belki.

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Açık küllü sarı bu kızlar .

$IMG_1666.jpg

Bu da yeni hali . Işıkta ve karanlıkta iki rengini koyacağım , rengi düşünenler varsa fikir olur yine :3:.

Karanlıkta .
$IMG_1732[1].jpg

Işıkta.
$IMG_1729[1].jpg

Saçım dümdüz fönlü olduğu için fazla belli olmuyor , isteyen olursa daha detaylı foto koyabilirim . İyi geceler :3:

çok güzel olmuş canım diğer sarı zaten sana gitmemiş koyu sarı daha güzel hatta mükemmel doğal duruyor.yeni halin hayırlı olsun çok beğendim:)))))

nasıl yaptın cnm bıze de anlatırmısın

çok tatlı bi renk olmuş ve doğal da duruyor gerçekten.
güle güle kullan

sarı tonları harika tatlımm yaa vazgeçemiyorum aklıma girmeyin :1:

Hepinize teşekkürler kızlar . Saçlarım küllü sarıda iyice yıpranmıştı zaten sarı üstüne gidip kumral boyasaydım yeşil olacaktı allahtan kuaför yeşil yapmadan kumral-sarı arası bir renk yaptı foto çeker çeker yüklerim görürsünüz.

Turuncu yansıması yok çok dpğal duruyor , kadın boyaları karıştırırken gizlice izledim ve saçı yıpratmadan yeşil yapmadan nasıl koyu sarı yaptığını öğrendim , dedi ki biraz daha tutsaydık tam açık kumral olacaktın , demek ki sarıdan kumrala yeşil olmadan dönülebiliyormuş :31:

Gelelim nasıl yaptığına , Neva Color 9.53 Açık Altın ile 9.13 Küllü Açık Altın Sarısı karıştırdı , OKSİDANSIZ , su ile karıştırdı . Küllüden az koydu yani 3/4 tüp küllü , 1 tüp açık altın koydu. Yeşermeden kumral oldu :3:

Hepinize teşekkürler kızlar . Saçlarım küllü sarıda iyice yıpranmıştı zaten sarı üstüne gidip kumral boyasaydım yeşil olacaktı allahtan kuaför yeşil yapmadan kumral-sarı arası bir renk yaptı foto çeker çeker yüklerim görürsünüz.

Turuncu yansıması yok çok dpğal duruyor , kadın boyaları karıştırırken gizlice izledim ve saçı yıpratmadan yeşil yapmadan nasıl koyu sarı yaptığını öğrendim , dedi ki biraz daha tutsaydık tam açık kumral olacaktın , demek ki sarıdan kumrala yeşil olmadan dönülebiliyormuş :31:

Gelelim nasıl yaptığına , Neva Color 9.53 Açık Altın ile 9.13 Küllü Açık Altın Sarısı karıştırdı , OKSİDANSIZ , su ile karıştırdı . Küllüden az koydu yani 3/4 tüp küllü , 1 tüp açık altın koydu. Yeşermeden kumral oldu :3:

tarif için teşekkürler tatlmmm;) aklımızda bulunsunn :)ama nasıl bildigin suylamı karstrdı anlamadm onuu:S

yeni hali cok güzel olmuş güle güle kullan :)

Son düzenleme:
Ben çok beğendim harika olmuş ayrıca saçların kendi saçın mı?Modelini çok beğendim böyle kestirmek istesem ne demeliyim?

hly43 , çıt çıt alttaki saçlarım :17:

month , teşekkür ederim bende önceki halini beğenmemiştim hiç :3:

özel mesaj atamıyorum benim konuma bakabilir misin acaba çok rahatsız ettim kusura bakma ama kafayı yicem artık araştırmaktan yardımına ihtiyacım var :(

Back