• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açık kırmızıyı evde koyu yapmak!!

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
323
kızlaaar yardımınızı istiyorum.geçen hafta cumartesi günü saçımı orealle açtırıp kızıla boyattım ama kırmızı oldu dipleri çok kötü oldu.şimdi yeniden boyasam saçlarım yanar mı? ve açık kızıl üstüne koyu kızıl tutup koyulaşır mı kızılım azıcık?? acil cevap lütfeen:(

kızlaaar yardımınızı istiyorum.geçen hafta cumartesi günü saçımı orealle açtırıp kızıla boyattım ama kırmızı oldu dipleri çok kötü oldu.şimdi yeniden boyasam saçlarım yanar mı? ve açık kızıl üstüne koyu kızıl tutup koyulaşır mı kızılım azıcık?? acil cevap lütfeen:(

cnm benımde saçalarım 7 yıldır kızıl nişanımda orealle acmıslardı bayagı kırmızı olmustu ama senın dipler neden kötu oldu onu anlamadım?

saçlarımı uzun yıllar yoğun kızıl kullandım kırmızı gibiydi.2 yıl sonra 3 numaraya boyadım önce koyu oldu ama ilk yıkamada aktı kızıllar yine cıktı. Bence koyu kızıl değilde kızıllı kahveleri falan deneyin tonu birazda koyu olsun zaten saçınızdaki kızılkapanmayacak akacaktır.

benimde saçlarımı orielle açıp koyu kızıl istediğim halde kıpkırmızı yapmışlardı ertesi gün 4 numaraya boyatmıştım aynı kuaförde ama 3 4 ay boyunca boyamama ragmen hiç akmadı ve ben yine koyu kızıl olur sanmıştım ama olmadı koyu kestane olarak kalmıştı bence bu hataya düşme şarap kızılına falan boya 5 numara olması lazım ya da 4 tonlarında palettenin koyu kızılı vardı onu boyayabilirsin

cnm benımde saçalarım 7 yıldır kızıl nişanımda orealle acmıslardı bayagı kırmızı olmustu ama senın dipler neden kötu oldu onu anlamadım?

canım benim dipleri bildiğin kırmızı ama uçları daha hafif bi kızıl.diplerinden nefret ettim yaa..bi hafta olmadı daha boyatalı.tekrar boyarsam yanar mı şimdi?

benimde saçlarımı orielle açıp koyu kızıl istediğim halde kıpkırmızı yapmışlardı ertesi gün 4 numaraya boyatmıştım aynı kuaförde ama 3 4 ay boyunca boyamama ragmen hiç akmadı ve ben yine koyu kızıl olur sanmıştım ama olmadı koyu kestane olarak kalmıştı bence bu hataya düşme şarap kızılına falan boya 5 numara olması lazım ya da 4 tonlarında palettenin koyu kızılı vardı onu boyayabilirsin

canımmm 4 numara 5 numara ne bilemiyorum ya? palette radience varya onun gizemli kızılına boyasam olur mu sence? yada sadece dipleri kendim boyasam çok mu kötü olur? iki senedir kızıl kullanıyorum ama ilk defa böyle birşey oldu..açtıkları için..:5:

palette-koyu kızıl 4-88 var onu boyayabilirsin ilk başta belki koyu olur ama kırmızı gibiyse saçların koyu kızıl olacaktır zaten 1-2 yıkamaya.. palettenin yine şarap kızılı var bu söylediğimin 1 ton açığı sen karar ver :)

palette-koyu kızıl 4-88 var onu boyayabilirsin ilk başta belki koyu olur ama kırmızı gibiyse saçların koyu kızıl olacaktır zaten 1-2 yıkamaya.. palettenin yine şarap kızılı var bu söylediğimin 1 ton açığı sen karar ver :)

söylediğin koyu kızıla bayıldım tatlım .boya üstündeki resme bayıldım öyle olur mu dersin cidden???

Back