- 11 Ocak 2022
- 36
- 1
- 6
- 24
- Konu Sahibi Semra ak00
-
Çok geçmiş olsun benim kızım da vsd kapama ameliyatı oldu 7,5 aylıkken. Hemen hemen 2 ay geçti ameliyattan, yeni yeni yüzüstü bırakıyoruz. Ameliyattan önce yeni yeni emekliyordu malesef biraz baltaladık bunu şimdi de hatırlar inşallah yeniden. Bize broşür vermişlerdi orda 4-8 haftada tam iyileşme olur diye yazıyordu. Kaburgaların düzgün kaynaması için en azından 2 ay yüzüstü yatırmayın demişti hemşireler de. Siz nerede oldunuz ameliyatı acaba?Merhaba 6 aylık oğlum vsd ve aort yetmezliği sebebiyle açık kalp ameliyatı oldu ameliyatı güzel geçti şuan durumuda iyi ve 9 gün sonra 8 aylık olacak aranızda çoçuğu kalp ameliyatı olan varmı varsa kaç ay sonra yüz üstü yatırdınız cevaplarsanız sevinirim
Çok geçmiş olsun benim kızım da vsd kapama ameliyatı oldu 7,5 aylıkken. Hemen hemen 2 ay geçti ameliyattan, yeni yeni yüzüstü bırakıyoruz. Ameliyattan önce yeni yeni emekliyordu malesef biraz baltaladık bunu şimdi de hatırlar inşallah yeniden. Bize broşür vermişlerdi orda 4-8 haftada tam iyileşme olur diye yazıyordu. Kaburgaların düzgün kaynaması için en azından 2 ay yüzüstü ön
Çok geçmiş olsun benim kızım da vsd kapama ameliyatı oldu 7,5 aylıkken. Hemen hemen 2 ay geçti ameliyattan, yeni yeni yüzüstü bırakıyoruz. Ameliyattan önce yeni yeni emekliyordu malesef biraz baltaladık bunu şimdi de hatırlar inşallah yeniden. Bize broşür vermişlerdi orda 4-8 haftada tam iyileşme olur diye yazıyordu. Kaburgaların düzgün kaynaması için en azından 2 ay yüzüstü yatırmayın demişti hemşireler de. Siz nerede oldunuz ameliyatı acaba?
Öncelikle çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın biz ameliyatımızı Ankara başkent hastanesinde oldukÇok geçmiş olsun benim kızım da vsd kapama ameliyatı oldu 7,5 aylıkken. Hemen hemen 2 ay geçti ameliyattan, yeni yeni yüzüstü bırakıyoruz. Ameliyattan önce yeni yeni emekliyordu malesef biraz baltaladık bunu şimdi de hatırlar inşallah yeniden. Bize broşür vermişlerdi orda 4-8 haftada tam iyileşme olur diye yazıyordu. Kaburgaların düzgün kaynaması için en azından 2 ay yüzüstü yatırmayın demişti hemşireler de. Siz nerede oldunuz ameliyatı acaba?
Amin Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç yaşayan bilir. Bebeğiniz tamamen iyileşti mi ameliyattan sonra peki? Kızımda 1-2 mm açıklık kaldı yine, bakalım inşallah kendiliğinden kapanır.Öncelikle çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın biz ameliyatımızı Ankara başkent hastanesinde olduk
İnşallah kapanır canım bizimkinde de 1-2 mm açıklık kalmıştı ankarada kendiliğinden kapanır demişlerdi çok şükür şuan gittiğimiz doktor hiçbir sıkıntısı yoktur diyorAmin Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç yaşayan bilir. Bebeğiniz tamamen iyileşti mi ameliyattan sonra peki? Kızımda 1-2 mm açıklık kaldı yine, bakalım inşallah kendiliğinden kapanır.
Çok şükürİnşallah kapanır canım bizimkinde de 1-2 mm açıklık kalmıştı ankarada kendiliğinden kapanır demişlerdi çok şükür şuan gittiğimiz doktor hiçbir sıkıntısı yoktur diyor
Kilo alımı normal ne iyi ne kötü 400 gram 500 gram 600 gram bu aralıktaÇok şükürkilo alımı nasıl peki?
Kilo alımı normal ne iyi ne kötü 400 gram 500 gram 600 .
Peki benim size bir sorum olacaktı sizin kızınızın dikiş bitimide sert mi?Çok şükürkilo alımı nasıl peki?
Maşallah gene iyiymiş :) biz 400den fazlasını pek görmedik inşallah bundan sonra alır. İlaç da kullanıyor halen onları kesince umutluyuz toparlayacak inşallah. Nasıl bir sertlik var kesi yerinde anlamadım.Kilo alımı normal ne iyi ne kötü 400 gram 500 gram 600 gram bu aralıkta
İnşallah canım bizimkinin ameliyat bitimine elimizi attık mı bi sertlik var doktorumuz çoğu kişilerde oluyor pek önemi yoktur demişti ama yinede bi sorayım dedimMaşallah gene iyiymiş :) biz 400den fazlasını pek görmedik inşallah bundan sonra alır. İlaç da kullanıyor halen onları kesince umutluyuz toparlayacak inşallah. Nasıl bir sertlik var kesi yerinde anlamadım.
Çok geçmiş olsun benim kızım da vsd kapama ameliyatı oldu 7,5 aylıkken. Hemen hemen 2 ay geçti ameliyattan, yeni yeni yüzüstü bırakıyoruz. Ameliyattan önce yeni yeni emekliyordu malesef biraz baltaladık bunu şimdi de hatırlar inşallah yeniden. Bize broşür vermişlerdi orda 4-8 haftada tam iyileşme olur diye yazıyordu. Kaburgaların düzgün kaynaması için en azından 2 ay yüzüstü yatırmayın demişti hemşireler de. Siz nerede oldunuz ameliyatı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?