• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Açık kalp ameliyatı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Semra ak00

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
36
1
6
24
Merhaba 6 aylık oğlum vsd ve aort yetmezliği sebebiyle açık kalp ameliyatı oldu ameliyatı güzel geçti şuan durumuda iyi ve 9 gün sonra 8 aylık olacak aranızda çoçuğu kalp ameliyatı olan varmı varsa kaç ay sonra yüz üstü yatırdınız cevaplarsanız sevinirim😊😊

Merhaba 6 aylık oğlum vsd ve aort yetmezliği sebebiyle açık kalp ameliyatı oldu ameliyatı güzel geçti şuan durumuda iyi ve 9 gün sonra 8 aylık olacak aranızda çoçuğu kalp ameliyatı olan varmı varsa kaç ay sonra yüz üstü yatırdınız cevaplarsanız sevinirim😊😊
Çok geçmiş olsun benim kızım da vsd kapama ameliyatı oldu 7,5 aylıkken. Hemen hemen 2 ay geçti ameliyattan, yeni yeni yüzüstü bırakıyoruz. Ameliyattan önce yeni yeni emekliyordu malesef biraz baltaladık bunu şimdi de hatırlar inşallah yeniden. Bize broşür vermişlerdi orda 4-8 haftada tam iyileşme olur diye yazıyordu. Kaburgaların düzgün kaynaması için en azından 2 ay yüzüstü yatırmayın demişti hemşireler de. Siz nerede oldunuz ameliyatı acaba?

Çok geçmiş olsun benim kızım da vsd kapama ameliyatı oldu 7,5 aylıkken. Hemen hemen 2 ay geçti ameliyattan, yeni yeni yüzüstü bırakıyoruz. Ameliyattan önce yeni yeni emekliyordu malesef biraz baltaladık bunu şimdi de hatırlar inşallah yeniden. Bize broşür vermişlerdi orda 4-8 haftada tam iyileşme olur diye yazıyordu. Kaburgaların düzgün kaynaması için en azından 2 ay yüzüstü ön
Çok geçmiş olsun benim kızım da vsd kapama ameliyatı oldu 7,5 aylıkken. Hemen hemen 2 ay geçti ameliyattan, yeni yeni yüzüstü bırakıyoruz. Ameliyattan önce yeni yeni emekliyordu malesef biraz baltaladık bunu şimdi de hatırlar inşallah yeniden. Bize broşür vermişlerdi orda 4-8 haftada tam iyileşme olur diye yazıyordu. Kaburgaların düzgün kaynaması için en azından 2 ay yüzüstü yatırmayın demişti hemşireler de. Siz nerede oldunuz ameliyatı acaba?

Öncelikle çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın biz ameliyatımızı Ankara başkent hastanesinde olduk

Öncelikle çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın biz ameliyatımızı Ankara başkent hastanesinde olduk
Amin Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç yaşayan bilir. Bebeğiniz tamamen iyileşti mi ameliyattan sonra peki? Kızımda 1-2 mm açıklık kaldı yine, bakalım inşallah kendiliğinden kapanır.

Amin Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç yaşayan bilir. Bebeğiniz tamamen iyileşti mi ameliyattan sonra peki? Kızımda 1-2 mm açıklık kaldı yine, bakalım inşallah kendiliğinden kapanır.
İnşallah kapanır canım bizimkinde de 1-2 mm açıklık kalmıştı ankarada kendiliğinden kapanır demişlerdi çok şükür şuan gittiğimiz doktor hiçbir sıkıntısı yoktur diyor

Kilo alımı normal ne iyi ne kötü 400 gram 500 gram 600 gram bu aralıkta
Maşallah gene iyiymiş :) biz 400den fazlasını pek görmedik inşallah bundan sonra alır. İlaç da kullanıyor halen onları kesince umutluyuz toparlayacak inşallah. Nasıl bir sertlik var kesi yerinde anlamadım.

Maşallah gene iyiymiş :) biz 400den fazlasını pek görmedik inşallah bundan sonra alır. İlaç da kullanıyor halen onları kesince umutluyuz toparlayacak inşallah. Nasıl bir sertlik var kesi yerinde anlamadım.
İnşallah canım bizimkinin ameliyat bitimine elimizi attık mı bi sertlik var doktorumuz çoğu kişilerde oluyor pek önemi yoktur demişti ama yinede bi sorayım dedim

Merhaba benim kizim 3 yaşinda asd açıķ kalp ameliyati olacak 3 ocakda ankara başkent hastanesinde ameliyattan sonraki bakım ve süreç nasil oluyor acaba birde merak ettigim hastanenin odalari tek kişilik mi korse takiliyomu çocuğa

Back